Весняні ластівки 2019: «Лотерейні розв’язки» на фініші (відео, фото)

0

Традиційний турнір з футболу «Весняні ластівки Буковини 2019», який цього року присвячений пам’яті Валерія Семенова, завершила вікова групі 2007 р.н., тобто U-12.

На фініші цих масштабних змагань, які гостюють на полі зі штучною травою ФОК «Олімпія», глядачі побачили декілька серій пенальті. В одній з них КБУ ДЮСШ «Буковина» здолала гостей з Донеччини, а крапкою стала серія післяматчевих пенальті у фінальному двобої між «Волинню» та ДЮСШ Тернопіль.

Зазначимо, що команду «Колос» (Костянтинівка) з Донецької області організатори уважили «окремим рядком» – вручили спеціальний кубок, плюс презенти всім гравцям і тренерам. Останні зазначили, що Чернівці їм дуже сподобались, і до від’їзду дуже хотіли встигнути подивитися і центральний корпус Чернівецького університету, про який багато чули.

У церемонії нагородження, яку вів Роман Гамаль, взяли участь директор футбольної ДЮСШ міськспортуправління Юрій Крафт, перший капітан збірної незалежної України Юрій Шелепницький, екс-капітан «Буковини», нині дитячий тренер Степан Маковійчук, завуч футбольної ДЮСШ Олег Чорний.

Плей-оф

За 7 місце. Ніка (І-Франківськ) – Буковина – 0:3

За 5 місце. КБУ ДЮСШ Буковина – Колос (Костянтинівка) – 0:0 (пен. – 4:2)

За 3 місце. Волинь-1 (Луцьк) – Євро-шпон (Смига) – 0:2

Фінал. ДЮСШ Тернопіль – Волинь-2 (Луцьк) – 0:0 (пен. – 3:5).

Всі результати дивіться тут:

 

***

Фото:

***

***

Відео:

***

***

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.