На «Sparta Spring Cup-2019» майже повторили «люксембурзький трюк» (відео)

0

Драматичною розв’язкою увінчався вирішальний поєдинок дитячого турніру з міні-футболу «Sparta Spring Cup-2019» у віковій категорія U-8 (2011 р.н.) на красені міні-стадіончику комплексу «Маленький Париж».

У фіналі зійшлися ФК «Герца» та ДЮСШ «Городенка» (Івано-Франківська область). Як повідомила SportBuk.com представниця ФК «Спарта» і Оргкомітету змагань Оксана Зароченцева, по ходу зустрічі представники Чернівецької області двічі вели в рахунку, і двічі гості з Франківщини зрівнювали рахунок. Причому вдруге вони відновили рівновагу за 20 секунд до завершення матчу! Тобто хлопці з Городенки «відскочили» на останніх секундах, як і наша збірна у виїзному поєдинку проти Люксембургу на останніх секундах вирвала перемогу. Щоправда, збірній перемогу приніс дивовижний автогол, який, до речі, «накаркали»:

***

У серії пенальті фортуна була на боці ДЮСШ «Городенка», яка святкувала перемогу 3:2.

Матч за 3 місце: «Буковинка-1» – «Буковинка-2» – 2:0. Матч за 5 місце: «Спарта-1» (Чернівці) – «Еліт-14» (Бучач, Тернопільська) – 1:2. Матч за 7 місце: «Спарта-2» – «Форвард» (Чернівці) – 2:3.

Спонсором церемонії нагородження у віковій групі 2011 р.н. став Олександр Мікулеску (мережа магазинів «Mozzarella»).

Інші результати – нижче.

Завдяки співпраці між комплексом «Маленький Париж» (Йосип Віцнудель), ФК «Спарта» (Олег Кердей) та SportBuk.com, матчі турніру можна було дивитися в прямій трансляції:

***

***

***

***

Фото:

***

***

У віковій групі U-9 (2010 р.н.), де змагання «Sparta Spring Cup-2019» завершились 25 березня, перемогу святкувала «Спарта» (тренери – Каталін Токар, Олександр Дейниченко), яка у фіналі здолала «Колос» з Новоселиці (тренер – Боднарчук Олександр). У матчі за 3 місце «Олімпік» (Глибока, Сергій Тоненчук) переміг у серії післяматчевих пенальті ДЮСШ-1 (Київ, Руслан Широкоступ).

Відео:

***

Фото:

***


***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.