На Буковині запрацював ще один шкільний басейн (фото)

0

У понеділок, 11.03.2019, у Шипинцях Кіцманського району відкрили капітально відремонтований шкільний басейн, який не функціонував з 1992 р.

«Над реалізацією цього проекту ми працювали протягом двох років. Це гарний приклад ефективної співпраці народного депутата, Уряду та місцевої влади. Саме це відмітила Перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко, яка також сьогодні завітала до навчального закладу.

Для мене особисто бачити сьогодні усміхнені обличчя та радісні очі присутніх на заході школярів стало кращим подарунком до дня народження. Тепер діти зможуть займатися плаванням та досягати кращих спортивних результатів.

Переконаний, що на відкриття басейну з нетерпінням чекали не тільки мешканці села, але і всього Кіцманського району. Тому бажаю всім юним спортсменам міцного здоров`я, приємних занять плаванням та досягнення нових рекордів у житті!», – зазначив народний депутат України від цього округу Іван Рибак.

На відкритті були присутні також  в.о. голови обласної державної адміністрації Михайло Павлюк, віце-губернатор Ігор Богатирець, представники районної влади тощо.

Басейн у Шипинській школі працював у 1988-1992 рр. Капітальний ремонт почали робити у 2017 році. З державного бюджету, як повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА, на ремонт було виділено 2 239 535, 03 грн. 

Шипинський ЗНЗ розрахований на 425 учнів. Нині там навчається 247 учнів, працює 27 педагогічних працівників.

Цікаво, що на відкритті басейну була і перший заступник голови Верховної Ради України, Уповноважена Президента України з мирного врегулювання ситуації в Донецькій та Луганській областях Ірина Геращенко, яка, як зазначається на fakty.cv.ua, прибула на Буковину, кажуть, аби розвідати ситуацію перед приїздом Петра Порошенка, і, звісно, поагітувати за нього. Вона не могла упустити момент «попіаритися» і на відкритті басейну, звісно. Хоча краще б п. Ірина виконувала якісніше і ефективніше свої посадові функції щодо «мирного врегулювання ситуації в Донецькій та Луганській областях», що значно більше хвилює громадян України, ніж її «піар» на відкритті відремонтованого шкільного басейну, до чого вона в принципі ніякого стосунку немає…

SportBuk.com

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.