Футзал: Чернівецькі рятувальники – найсильніші у Західній Україні (фото)

0

Збірна буковинських рятувальників з першого місця побилась до фінальної частини Чемпіонату ДСНС України з футзалу 2019 р..

Чернівецькі рятувальники грали зональні змагання 12-14 березня 2019 р. на Івано-Франківщині. За 2 путівки до фінальної частини Чемпіонату ДСНС України змагались збірні команди Закарпатської, Львівської, Тернопільської, Чернівецької та Івано-Франківської областей.

Наші рятувальники, продемонструвавши хорошу гру, характер та волю до перемоги, завершили змагання на 1-му місці, без жодної поразки. Як зазначив в коментарі SportBuk.com Сергій Урсуляк, кожна гра була по-своєму цікавою та непередбачуваною, адже всі команди були налаштовані тільки на перемогу: «Далі на нас чекає ще більш відповідальне випробовування – це фінальна частина Чемпіонату ДСНС України, куди зійдуться 11 найсильніших команд зі всієї України. Окремо хотілось подякувати нашим рятувальникам (гравцям команди) та керівництву нашого Управління ДСНС України у Чернівецькій області (Сергій Михайлюк, Олександр Айсюк) та решті, хто долучився до підготовки нашої команди для того, щоб ми показали найвищий результат».

У фінальній частині візьмуть участь по 2 кращі команди з 5-ти зональних підгруп та господарі – Житомирська область.

У 2018 р. буковинські рятувальники посіли 5 місце, не пройшли до топ-4 за різницею забитих і пропущених, пропустивши туди колег з Черкащини, яких, що цікаво, обіграли було у групі 2:1. А черкащани потім стали бронзовими призерами.

SportBuk.com

Фото:

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.