Юна чернівчанка – у фіналі дорослого чемпіонату України з боротьби! (відео)

0

Неймовірно, але факт – чернівецька чемпіонка Всесвітньої літньої Гімназіади 2018 з вільної (жіночої) боротьби Марія Винник пробилась до фіналу дорослого чемпіонату України 2019 у Хмельницькому!

Про це SportBuk.com повідомив наставник зіркових сестричок Винник – тренер обласної ДЮСШ Сергій Одинак-старший.

У фіналі (категорія 50 кг) суперниця Марійки – чемпіонка Європи і призерка чемпіонату світу Оксана Лівач (Львів). У цій же категорії інша чернівчанка Богдана Ящук боротиметься за 3 місце.

Ці двобої можна буде дивитися в прямому ефірі тут, сьогодні, 17.01.2019 р., о 18:00:

 

 

***

***

***

Фінал. Марія Винник (чернівчнка, виступає за Львівську) – Оксана Лівач (Львівська) – 0:9
За 3 місце. Богдана Ящук (чернівчанка, представляє Львівську обл) – Едіта Чемердовська (Хуст, представляє Львівську обл.) – W Ящук (чиста перемога)

***

Сестричка-близнючка Марійки – Софія Винник (чемпіонка Європи серед дівчат 2018 р.), яка боролась на серйозних змаганнях вперше після операції, могла реально виграти дорослий чемпіонат України (категорія 55 кг). У першій сутичці вона перемогла минулорічну чемпіонку України, а в другій поступилась призерці молодіжного чемпіонату Європи за грубої суддівської помилки… Троє суддів були на стороні Соломійки, але координатор відмінив їх рішення… (напевно, мова про якісь «підводні течії», як кажуть).

Паралельно у Хмельницькому триває і молодіжний чемпіонат України U-23 серед чоловіків. Срібний призер Всесвітньої Гімназіади 2018 Андрій Білійчук (Кельменці, тренер – Вадим Гуляк, у Львівському училищі фізичної культури його тренує Віктор Грибенко) пробився до фіналу у категорії 57 кг, Іван Снігур (Сергій Одинак) та Олександр Вишняк на час написання матеріалу виграли по дві сутички. Білійчук став срібним призером (вітаємо!), Вишняк і Снігур – 5-ті місця.

Інформація буде доповнена.

SportBuk.com

***

Відео:

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.