Запрошуємо 8 грудня 2018 на колективну пробіжку з призами і free катанням

0

У суботу, 8 грудня 2018 р., охочих запрошуємо на стадіон «Буковина» на колективну оздоровчу пробіжку, серед учасників якої будуть розіграні футболки та інші приємні презенти від управління молоді та спорту Чернівецької ОДА, облцентру «Спорт для всіх», обласного відділення НОК України, плюс гарантований подарунок від Павла Польового – година катання на «Льодовому майданчику».

Збір учасників – о 10:00 на стадіоні «Буковина» (в районі входу безпосередньо на арену з боку парку).

Цей захід відбувається (за підтримки міськспортуправління і стадіону «Буковина») у рамках обласного етапу Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене», спрямованої на утвердження здорового способу життя та дозвілля серед дітей та молоді.

Бажаючі зможуть і позмагатися (але для цього треба надати меддопуск). А всі інші мають подолати мінімум 10 кіл (бігом або спортивною ходьбою), аби взяти участь у розіграші футболок та інших призів. Як і на попередній аналогічній акції, будуть і спеціальні призи для наймолодшого та найстаршого учасників;)

Також  учасники цієї пробіжки зможуть (за бажання) підтримати знаного тренера (юніорський рекорд Європи в приміщенні з потрійного стрибку його вихованки Євгенії Ставчанської досі не побитий) та поета-пісняра Геннадія Миколайовича Терехова, який нині перебуває у складних життєвих обставинах (а незабаром же свято Св. Миколая, зробимо йому приємний сюрприз).

Прохання до учасників для отримання призів мати з собою копію ідентифікаційного коду (або його номер, дітям можна і когось із батьків). 

Сам розіграш проведемо після вже на «Льодовому майданчику». Всі учасники, окрім участі у розіграші призів, отримають в презент купон на годину безкоштовного катання на ковзанах на «Льодовому майданчику» (зі своїми ковзанами, або оплатити за прокат ковзанів).

Чекаємо у суботу, 8 грудня, о 10:00 на стадіоні «Буковина». Форма одягу – спортивна, зрозуміло;)

Пробіжка відбудеться за будь-якої погоди! 

Leave A Reply

Your email address will not be published.