Юні чернівчани-футболісти повернулися з Кам’янця-Подільського з “бронзою”

0

Вдало дебютувала на дитячому футбольному турнірі в місті Кам’янець-Подільський чернівецька команда під керівництвом тренера Андрія Хабайла. Всеукраїнський турнір з футболу пам’яті С. Кузовенкова проводиться у мальовничому подільському місті вже 35 років поспіль і щорічно збирає солідний склад команд із різних регіонів України.

Цього року до Кам’янця завітали юні гравці з Києва, Житомира, Калуша, Хотина і Чернівців. Протягом трьох днів футбольних баталій між юними гравцями турнір зібрав доволі солідну глядацьку аудиторію, а самі команди-учасниці продемонстрували цікавий та змістовний футбол.

Чернівці представила збірна команда гімназії №4 та міської ДЮСШ №4. Молода і амбітна команда вперше виступила у такому складі, проте проявила себе з кращої сторони. Після стартової поразки юні чернівчани одержали три поспіль перемоги, і зіграли впевнено та яскраво.

Як підсумок, збірна команда гімназії №4 та міської ДЮСШ №4 посіла третє місце на турнірі в Кам’янці-Подільському і тепер готується до наступних стартів.

«Це – наш перший виїзд, а для декого з хлопців – взагалі дебют на змаганнях, – каже тренер команди Андрій Хабайло. – І тим більше приємно, що хлопці не знітилися після стартової осічки, продемонстрували командну гру, і, зрештою, проявили себе з кращої сторони. Тим більше при такому солідному складі учасників! На цьому турнірі було все: сльози після першої поразки, неймовірна радість першої перемоги, перший в житті офіційний гол семирічного Гончарюка. І, звичайно, море вражень, як на футбольному полі, так і поза ним».

Золота буковинська осінь триває і ми сподіваємося, що юні чернівчани зможуть підтвердити цей свій успіх і в інших змаганнях.

АЛЬБЕРТ КОМАРІ

Leave A Reply

Your email address will not be published.