Тріумф чернівецьких борців на чемпіонаті України 2018

0

Понад 600 юних спортсменів з усіх регіонів України взяли участь у чемпіонаті України серед юнаків та дівчат 2005-2007 рр.н. у Бердянську.

Сім медалей серед юнаків та одну серед дівчат завоювала збірна команда Чернівецької  області. Основу збірної команди склали учні Чернівецької обласної ДЮСШ, в активі яких 2 золоті, 2 срібні та 2 бронзові нагороди.

У ваговій категорії до 32 кг., де було заявлено 46 учасників І місце та звання чемпіона України здобув Дмитро Клепак. Наш спортсмен провів 6 поєдинків та в усіх отримав впевнені перемоги.

Михайло Мороз тріумфував у категорії до 35 кг. (41 учасник). Отримавши 5 перемог Михайло також здобув звання чемпіона України.

У ваговій категорії до 66 кг., де за нагороди змагалось 26 учасників, Микита Сафроняк впевнено отримавши 4 перемоги, тільки у фіналі поступився та в підсумку здобув срібну медаль чемпіонату.

Варто також відзначити вдалий виступ Максима Скрипника, який боровся у категорії до 38 кг., де була заявлена рекордна кількість учасників – 62 спорстмена. Максим здобув 3 перемоги, поступившись в 4-й сутичці фіналісту отримав право боротись за бронзову нагороду, де в напруженому поєдинку отримав травму яка завадила йому перемогти. Максим був наймолодшим у своїй ваговій категорії.

Дмитро, Михайло, Микита та Максим є вихованцями старшого тренера-викладача Сергія Одинака.

Ще одну срібну нагороду в скарбничку області виборов вихованець тренера-викладача Дана Статника –  Йосиф Баширов, який виступав у ваговій категорії до 47 кг. (57 учасників). Йосиф на турнірі провів 6 сутичок в яких отримав 5 перемог.

Бронзовими призерами змагань стали Чорнобай Роман – вагова категорія 26 кг. (19 учасників), провів 4 сутички в яких отримав 3 перемоги та Іванчук Олександр – вагова категорія 29 кг. (38 учасників), провів 5 сутичок, 4 перемоги. Тренує спортсменів тренер-викладач Михайло Бушуляк.

Вихованці Кельменецької ДЮСШ Володимир Корнілов посів 3 місце у ваговій категорії до 32 кг (46 учасників) 5 сутичок, 4 перемоги, а серед дівчат Білоцька Діана виборола срібло у ваговій категорії до 54 кг. серед 11 учасниць (тренери-викладачі Гуляк Вадим та Кречун Сергій).

В загальнокомандному заліку збірна команда Чернівецької області посіла І місце.

Чемпіонат відбувся 20-24 листопада 2018 р.

Щиро вітаємо спортсменів та тренерів та бажаємо нових здобутків на національній арені!

Фото:

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.