Стрільба з лука: Кубкові успіхи 2018 і новий майстер спорту

0

Два призових місця вибороли представники Буковини на Кубку України зі стрільби з лука в приміщенні 2018 р., який гостював у Львові.

Перша жіноча команда Чернівецької області поступилась лише у фіналі. До срібного складу увійшли зіркові олімпійки Лідія Січенікова-Косташ (03.02.93, ЗМС, Чернівці, «Спартак», «Динамо», ШВСМ, Сумський державний педагогічний університет, тренери – Олег Осипенко, Віталій Гуменюк, офіційний партнер – житловий комплекс «Водограй»), Тетяна Дорохова (ЗМС, ШВСМ, тренери Татарин О.В. та Єгоров А.І.) та Олена Онуфрійчук  (МС, ШВСМ, тренери Єгоров А.І. та Піскоха Н.І.).

Чоловіча перша команда замкнула трійку призерів, у складі: Іван Кожокарь (2000 р.н., МС, ШВСМ, «Спартак», тренери – Олег Осипенко та Дмитро Чеботаренко, офіційний партнер – житловий комплекс «Водограй»), Ігор Омельченко (МСМК, ШВСМ, тренери Єгоров А.І. та Піскоха), Владислав Черкез (МС, ШВСМ, тренери Єгоров А.І. та Єгорова Н.М.).

В особистому заліку найвдаліше виступила Лідія Січенікова-Косташ, яка добралась до «бронзової» сутички і поступилась. 

Як зазначає Дмитро Чеботаренко, окремо варто привітати з виконанням нормативу майстра спорту України зі стрільби з лука Олексія Смірнова (2003 р.н., МОНУ , тренери – Капанадзе Світлана Юріївна та Арініна Алла Михайлівна).

***

Фото:

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.