Чернівецькі борці відзначились у Польщі та Тернополі

0

Двоє вихованців обласної ДЮСШ (тренер – Сергій Одинак) стали призерами представницького турніру у Польщі, а інші представники цієї ж школи боротьби відзначились на змаганнях у Тернополі.У м.Краснік (Польща) відбувся ХХVІІ міжнародний турнір з вільної боротьби  на Кубок Красніцької землі під патронатом Ярослава Ставярського державного секретаря в Міністерстві спорту та туризму республіки Польща. Змагалися юніори 1999-2001р.н. та кадети 2002-2004р.н.  В турнірі взяли участь команди з Іспанії, Ізраїлю,  Литви, Латвії,  Естонії, Словаччини, Росії,  Швеції, Білорусії, Польщі  та України.  Всього 465 учасників виборювали нагороди турніру.

       Успішно виступили на цих міжнародних змаганнях вихованці Чернівецької обласної ДЮСШ  Марія  Винник  та Валентин Клепак (тренер-викладач Сергій Одинак).

Марія Винник стала кращою серед юніорок у ваговій категорії до 50 кг. На шляху до перемоги наша спортсменка здолала опір борчинь з Польщі, Словаччини, а у фінальному поєдинку здобула перемогу над представницею  Білорусії та в підсумку посіла І місце.

Серед кадетів у ваговій категорії до 51 кг. також золоту нагороду здобув Валентин Келепак, який впевнено переміг спортсменів з Ізраїлю, Іспанії, Польщі та України.  

Юні спортсмени були нагороджені дипломами, медалями, кубками та цінними подарунками.

Щиро вітаємо наших борців та їх тренера з успіхом та бажаємо подальших вдалих виступів!

***

Вдалі виступи чернівецьких борців в Тернополі

         З 2 по 4 листопада 2018 року в м.Тернополі відбувся ХХVІ-й відкритий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби пам’яті тренера Богдана Сцібайла, серед юнаків та дівчат 2002-2004, 2005-2007р.н.     В змаганнях взяли участь понад 400 учасників з  різних регіонів України, а також Польщі, Угорщини, Білорусії та Молдови.

         П’ять нагород різного ґатунку вибороли на цих змаганнях учні Чернівецької обласної ДЮСШ.

         У ваговій категорії до 35 кг. золоту медаль здобув Михайло Мороз, Дмитро Клепак виборов срібну нагороду у ваговій категорії до 32 кг., а його старший брат Валентин посів ІІ місце у ваговій категорії до 51 кг.  Тренуються юнаки під керівництвом старшого тренера-викладача Сергія Одинака.

Ще дві бронзові нагороди здобули учні: Цемко Лев у ваговій категорії до 44 кг. І  (тренер-викладач Анрій Мороз), та Баширов Іосиф у категорії до 47 кг.  (тренер-викладач Дан Статник).

Вітаємо спортсмена та бажаємо подальших перемог на борцівському килимі.

***

Вихованець Чернівецької обласної ДЮСШ відзначився на відкритому Всеукраїнському турнірі   

У м.Тернополі на VІ відкритому Всеукраїнському турнірі з вільної боротьби серед молодших кадетів «Кубок голови м.Тернополя – 2018» взяли участь біля 150 учасників, які представляли команди з Тернополя, Збаража, Теребовлі, Кам’янець-Подільського, Івано-Франківська, Львова, Мелітополя, Новоград-Волинського, Чернівців та Києва.

         Срібну нагороду на цих змаганнях виборов  вихованець Чернівецької обласної спортивної школи  Микита Сафроняк (тренер-викладач Одинак С.Т.). Юний борець на турнірі отримав три перемоги і тільки у фіналі поступився представнику Києва та посів ІІ місце.

Вітаємо спортсмена та бажаємо подальших перемог на борцівському килимі.

Методист Обласної ДЮСШ Тетяна ГОЛОСОВА

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.