Президент ФХТУ: У Чернівцях все буде хОКей (відео, фото)

0

Чернівецький хокей на траві, як відомо, свого часу перебував на провідних позиціях в УРСР, а після 1991 році і незалежній Україні. Місцева команда «Університет» виступала у вищій лізі СРСР, де посідала 6 місце.

Тріумфували чернівецькі хокеїсти і в перших чемпіонатах і Кубках незалежної України. Тепер чернівецька команда має іншу назву, але продовжує виступати у вищій лізі, вже України. А окремі вихованці пробиваються і до збірних команд нашої держави.

Які ж перспективи очікують місцевий хокей на траві? Дуже навіть непогані, – вважає новий президент Федерації хокею на траві України Юрій Юрійович Кризський, який став першим очільником української федерації, який за останні 30 років завітав до Чернівців, – як зазначив керівник обласної федерації Олександр Мрихін (він же – директор ДЮСШ «Буревісник», у минулому визнавався кращим голкіпером І ліги СРСР).

Про те, чому чернівецькі діти обирають цей цікавий вид спорту, і що про перспективи буковинського хокею на траві думають керівники та тренери, – дивіться нижче.

До слова, останнім часом достатньо успішно виступають на міжнародній арені збірні команди України з хокею на траві. Запахло і реальними перспективами «засвітитися» на олімпійських іграх. Цю тему продовжимо згодом на SportBuk.com.

ВІДЕО:

***

ВІДЕО:

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.