Таким чином, турнір у Гродно став для підопічних Ігора Альохіна дуже корисним, оскільки вони отримали хорошу ігрову практику та змогли виявити недоліки, над якими потрібно особливо ретельно попрацювати і виправити їх до початку грудневого чемпіонату EEVZA. До речі, перемога у ньому гарантує пряму путівку до фінального раунду європейської першості…

На жаль, без перемог повернулася додому наша дівоча збірна U-14, але це й зрозуміло, оскільки суперничати їм довелося зі спортсменками, старшими на рік-два. Разом із тим підопічні Олени Алєксєєвої чинили опоненткам гідний опір у кожній партії, змушуючи тих працювати з максимальною віддачею. Результати же вийшли наступними: з командою Таллінна (Естонія) – 1:3, з командою Мінського національного університету – 2:3, з другою командою Гродно – 1:3, з першою командою Гродно – 0:3 і з командою міста Барановичі (вища ліга Білорусі, група Б «Атлант») – 0:3.

Так, перемог наші дівчата не здобули, проте отримали дорогоцінний перший міжнародний досвід, який обов’язково допоможе їм у подальшому.