ДЮФЛУ-18/19: Не всі чернівецькі команди зіграли 21 жовтня успішно (відео)

0

У 7 турі першості Дитячо-юнацької футбольної ліги України 2018/19 дві чернівецькі команди грали вдома і чотири – на виїзді.

В гостях головна чернівецька команда «Буковина», яка лідирує в обох вікових групах (U-17 та U-15), поступилась старшим складом U-17 львівському «Динамо» 1:2 (вели 1:0, але…), а молодшим U-15 «розписали» нульову нічию. Дві нічиї з виїзду привезли представники «Спарти».

Вдома грали ще одна команда футбольної ДЮСШ міськспортуправління, яка виступає в обох вікових групах молодшими на рік складами (таке рішення прийняв директор ДЮСШ Юрій Крафт, якого підтримали колеги і керівництво міського спорту, – аби дати можливість отримати належну ігрову практику командам U-16 та U-14, які після вильоту з вищої ліги опинились «поза грою»). Підопічні Сергія Гамаля на стадіоні «Мальва» обіграли старших суперників з СДЮШОР-4 (Львів), а команда Миколи Головачука в номінації U-15 поступилась львів’янам 1:3, хоча цілком могли розраховувати і на кращий результат. Тут всі голи були забиті у другій половині другого тайму. Першими відзначились гості, незабаром чернівчани зрівняли рахунок, але прикрі помилки в обороні дозволили гостям увезти 3 очки. Причому третій гол підопічні Головачука пропустили на останніх секундах, і трішки курйозно. Відео та фото з цих ігор дивіться нижче.

7 тур, 21.10.2018

U-17

КДЮСШ-Енергетик Нетішин – Спарта Чернівці – 1:1

КБУ ДЮСШ Чернівці – СДЮШОР-4 Львів – 2:0 (2:0)
Голи: Іван Оробець, Богдан Столощук

Динамо Львів – Буковина Чернівці – 2:1

U-15

КДЮСШ-Еліта-Буд Нетішин – Спарта Чернівці – 0:0

Динамо Львів – Буковина Чернівці – 0:0

КБУ ДЮСШ Чернівці – СДЮШОР-4 Львів – 1:3 (у чернівчан забив Юрій Скрипник)

Інші результати, календар та турнірну таблицю можна подивитися тут:

***

Фото (для перегляду натиснути на фото):

КБУ ДЮСШ Чернівці – СДЮШОР-4 Львів U-15.
Гол у ворота львів’ян забиває Юрій Скрипник

***

ВІДЕО:

***

***

***

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.