U-19 (І ліга): Чернівчани не впорались з підопічними екс-гравця «Буковини» (відео)

0

У 6 турі юніорської першості України з футболу U-19 серед команд І ліги чернівецька «Буковина» 17.10.2018 р. приймала вдома команду «МФА» (Мукачево), яку тренує екс-гравець «Буковини» Віктор Ряшко.

Чернівчани приймали на центральній арені краю – стадіоні «Буковина». І вперше матч можна було дивитися і в онлайні (нижче).

Підопічні Віталія Куниці дуже швидко відкрили рахунок – після ефектного удару зі штрафного у виконанні Даніеля Раулюка. Надалі буковинці мали не одну нагоду збільшити рахунок, проте наступний м’яч влетів саме в їхні ворота – після подачі кутового під завісу першого тайму. Проте на перерву команди пішли все-таки за лідерства господарів – Валентин Рудич вцілив у нижній дальній кут після удару зі штрафного.

У другому таймі чернівчани продовжували володіти ініціативою і атакувати, але знову мали проблеми з вирішальними ударами. Натомість гості повторили результативний розіграш кутового. І знову «Буковині» довелось підсилити свій атакувальний тиск, аби вийти вперед. І реалізував це прагнення влучним ударом Владислав Павлович. Здавалось, справу вже, нарешті, зроблено. Але помилка в обороні дозволила гостям втретє зрівняти рахунок, який вже не змінився – 3:3.

6 тур
17 жовтня (середа)
Поділля – Прикарпаття – 2:2
Буковина – МФА – 3:3
Ніка – Темп – 1:0
Гірник – Адреналін – 0:3

Календар ігор, результати та турнірну таблицю можна подивитися тут:

***

ВІДЕО:

***

***

***

***

***

Онлайн:

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.