Спортсмени в Україні мають реальні можливості заробляти по ~20 тис./міс.

0

Питання гідних заробітків в Україні є дуже актуальним. І однією із сфер, в якій тепер можна стабільно непогано заробляти, є армія.

Звісно, більш-менш гідно можна заробляти не всюди в армії, а служачи, приміром, у спецпідрозділах (що виконують бойові завдання у зоні АТО), де отримувати приблизно 20 тис. в місяць – це норма. Плюс соціальний пакет, перспективи отримати житло… Проте відбір до цих спецпідрозділів є доволі жорстким, зокрема, високими є вимоги до фізичної підготовленості. Тому туди легше потрапляти спортсменам (як правило, мова про тих, які завершили кар’єру). 

Провівши неофіційні опитування серед спортсменів, які служать у зоні бойових дій, SportBuk.com з’ясував, що найбільш масово там представлені такі види єдиноборств, як бокс, вільна боротьба, дзюдо (всі – олімпійські види). Велику увагу у спецпідрозділах приділяють і рукопашному бою, тож цей неолімпійський вид також там гідно представлений. За неофіційними даними, немало також у бойових підрозділах ЗС України і представників пауерліфтингу (теж неолімпійський вид) та тих, які захоплюються кросфітом, або, як кажуть, просто «качались». 

Якщо у когось із спортсменів є інтерес до служби у військових спецпідрозділах, можете звертатися – допоможемо сконтактуватись з тими, хто зорієнтує краще у цьому напрямку.

У цьому контексті можна зазначити також, що на найвищому владному рівні вирішили найближчим часом підвищити заробітну плату військовим (що, зрозуміло, вплине і на зарплати у спецпідрозділах).

Наразі грошове забезпечення військових ЗСУ першого року служби становить 7,5 тисяч гривень в місяць «чистими», при середній зарплаті по Україні 8,7 тисяч. Але з 1 жовтня 2018 року мінімальне грошове забезпечення рядовому складу мають підняти до 9 тис. грн., офіцерському складу – до 15,3 тис. грн.

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.