Визначились півфіналісти Кубка Чернівців 2018

0

Центральним на чвертьфінальній стадії Кубку Чернівців 2018 було протистояння між минулорічними чемпіонами області та міста – ФК «Університет» та ФК «Біла-Урожай».

Студентська команда останні декілька матчів зіграла не дуже вдало і, на жаль для прихильників «Університету», продовжила цю «традицію» і в повторному чвертьфінальному поєдинку – після виїзної перемоги над лідером Чемпіонату Чернівців студенти вдома поступились з більшою різницею і вибули з боротьби за почесний трофей.

Було на цій стадії змагань і дві неявки. Причини різні, але, мабуть, варто таки серйозніше поставитись до пропозицій запровадити гарантійні внески, які команди отримуватимуть назад лише в разі проведення всіх ігор. Причому розмір цього гарантійного внеску має бути не символічним, а таким, який реально команди не хотітимуть «втратити». А якщо вже будуть неявки, – ті внески залишатимуться на розвиток дитячо-юнацького футболу, наприклад;)

Отож, у чвертьфіналі, як повідомив SportBuk.com голова міської федерації футболу Сергій Задорожняк, зафіксовано наступні результати (матчі-відповіді):

03.07 18.00 «Садгора» УСК «Довбуш» ФК «Лужани» – 2:0 (4:3)

04.07 18.00 «Біла»  «Бульвар-БукФам» – «Зарінок-Дрім-Тім» – -:+ (1:5)

03.07 18.00 «Біла» «Університет» – ФК «Біла-Урожай» 0:2 (3:2)

02.07 18.00 «Парк» ФК «Чернівці» – ФК «Фазенда» – -:+ (0:4)

***

Календар, результати (в т.ч. Кубка) і турнірну таблицю можна подивитися тут:

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.