Чернівчани у неймовірній боротьбі виграли етап Чемпіонату України 2018 3х3

0

У супердраматичній боротьбі вирвали чернівчани перемогу у фіналі турніру «My Fest Cup» у рамках чемпіонату України з баскетболу 3х3 30 червня 2018 р. у Хмельницькому.

Чернівецька команда у складі вихованців тренера обласної ДЮСШ Геннадія Водовоза (Альберт Білоусов, Богдан Писанчин, Олег Побережник та Микита Цуркан) грала одразу в двох номінаціях – юніорській U-18 та серед дорослих. У дорослих баталіях чернівчани добрались до 1/8 фіналу, не поступились майбутнім бронзовим призерам. 

А ось у рідній віковій групі U-18 чернівецькі баскетболісти пробились до фіналу, де вони зійшлись з однолітками з «Ді Ді Бао» (Кам’янець-Подільський). Як повідомив SportBuk.com наставник чернівчан Геннадій Водовоз, спочатку гра краще складалась для суперників, які вели в рахунку 8:2. За 4 секунди до завершення гри чернівецька команда програвала одне очко. Разом з сиреною про завершення гри заробили штрафні, реалізували і вирвали перемогу!

Як переможці етапу Чемпіонату України з баскетболу 3х3, чернівчани отримали путівку на фінальну частину, яка відбудеться 6.08.2018 р. у Києві.

Інформація буде доповнена.

SportBuk.com

***

 
 

Leave A Reply

Your email address will not be published.