На Буковині 25 червня відкрили ще один майданчик з штучною травою

0

У понеділок, 25.06.2018 р., на Буковині офіційно відкрили ще один міні-футбольний майданчик з штучним покриттям – у с. Великий Кучурів Сторожинецького району.

Це майданчик, облаштований спільними зусиллями місцевої об’єднаної територіальної громади (голова – Василь Мірчевич Тодеренчук) та центральної влади, за сприяння народного депутата Григорія Тіміша. Про відкриття майданчика SportBuk.com повідомив заступник голови обласної федерації футболу – екс-гравець «Буковини» Сергій Задорожняк.

У церемонії відкриття взяли участь, зокрема, голова громади Василь Тодеренчук, нардеп Григорій Тіміш, голова обласної федерації футболу – перший радник президента ФФУ Василь Орлецький, зірковий голова обласного відділення НОК України Іван Гешко, його новий заступник у відділенні Дмитро Тівілік та інші.

Дмитро Тівілік, до слова, свого часу працював вчителем фізичної культури у місцевій школі, потім був директором ДЮСШ «Колос», а вже потім був обраний заступником голови обласної ради ФСТ «Колос», де й тепер працює. Тож для нього цей майданчик «особливий» – сам теж причетний до його будівництва, а головне – у голови громади, який, напевно, найбільше зробив, аби такий майданчик з‘явився, Дмитро Миколайович був класним керівником у школі.

ФОТО:

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.