«Галичина» (Чернівці) виграла Кубок України 2018 серед ветеранів (фото)

0

Тріумфом чернівецької команди «Галичина» завершився Кубок України з волейболу серед ветеранів 50+ у м. Коблево (Миколаївська область).

До переможного складу увійшли Семенюк Дмитро, Плотницький Юрій, Ільчук Олександр, Комаров Володимир, Наложний Генадій (екс-гравець і тренер «Будівельника»), Рак Григорій, Воляник Сергій, Васильченко Олег, Васильченко Олег, Гуйван Анатолій (граючий представник команди). Тренер – Сергій Гринько.

Переможці, як повідомила SportBuk.com Оля Качур, дякують за підтримку Управлінню молоді та спорту Чернівецької ОДА (Богдан Вітовський).

SportBuk.com

***

Чернівчанки – володарі золотих нагород Кубку України з волейболу
серед команд ветеранів (жінки 50+)

З 12 по 16 червня 2018 р. у м. Коблево (Миколаївська обл.) проходили змагання за володіння Кубком України з волейболу серед команд ветеранів (жінки 50+). Цьогорічний Кубок виборювали п’ять найкращих жіночих команд України, які змагались за коловою системою розіграшу першості.
Регламент змагань зумовлював участь команд ветеранів волейболу, які репрезентували міста й обласні центри нашої держави, однак до складу кожної з команд дозволялось залучати п’ять гравців-легіонерів з інших регіонів України. Так, до складу команди «Аеропорт» (м. Київ) були запрошені дві титуловані волейболістки з м. Чернівці.
За підсумками п’ятиденних волейбольних баталій, Кубок України – 2018 здобула жіноча команда «Аеропорт» (м. Київ). Золоті медалі Чемпіонів та титул володаря Кубку України отримали й чернівчанки – це Анжела Арич і Жанна Блажук, які у складі Київської команди продемонстрували феєричну майстерність та високий клас Буковинського волейболу.

Тетяна Григоришина (Федерація волейболу Чернівецької області)

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.