День спорту і «Школа плавання» на «Буковинській мрії 2018» (фото, відео)

0

У рамках Х Благодійного фестивалю «Буковинська мрія», який гостює у комплексі «Мигово» (с. Мигове Вижницького району) традиційно відбувається і День спорту.

Спортивні забави для «фестивальних діток» проводяться зусиллями організаторів (волонтерів) фестивалю, обласного центру «Спорт для всіх», обласного відділення НОК України і самого комплексу «Мигово».

Цього разу, крім змагань з дартсу, стрибків у довжину з місця, вправ з елементами баскетболу та настільного тенісу, дітки пограли у «міні-кінгбол» (гра із незвично великим м’ячем) та футбол. 

Сюрпризом Дня спорту став майстер-клас від боксерського клубу «Колізей-Машзавод» на чолі із знаним тренером Едуардом Погодіним. Охочі змогли не лише подивитися за тим, як тренуються юні «колізеївці», а й самим долучитися до виконання вправ. Дітки отримали і певні навички самооборони.

В «основній» частині дітки змагались за медалі, які для більшості були першими в житті. У нагородженні найспортивніших учасників змагань взяли участь «Головна чарівниця» Марта Левченко та учасник Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги у складі «ЧО ДЮСШ-StarLife», чемпіон міста серед школярів (7-6 і 8-9 класів) та чемпіон області серед середніх спеціальних навчальних закладів – студент другого курсу Політехнічного коледжу Юрій Мазурашу.

Також сюрпризним став корисний презент від центру «Спорт для всіх» – інвентар для проведення занять у рамках «Школи плавання».

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

***
ВІДЕО:

***

***

***
ФОТО:

***

***

***

День спорту на благодійному фестивалі «Буковинська мрія 2017» (фото, відео)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.