Супер результативний матч-реванш Чернівці – Сучава 2018 (відео, фото)

0

У середу, 26.06.2018 р., у чернівецькому ФОК «Олімпія» відбувся повторний товариський матч 2018 р. між збірними владників, журналістів, бізнесменів, науковців і громадських діячів Чернівецької області та Сучавського повіту (Румунія).

Перший матч у Сучаві завершився перемогою представників Північної Буковини. Цього ж разу більш результативними виявились гості з Румунії. Зазначимо, що за господарів не грав один з ключових гравців – керівник групи компаній «ГріКо» Сергій Гринюк (зазнав травми напередодні на тренуванні).

Честь Північної Буковини захищали, зокрема, заступник голови Чернівецької ОДА Ігор Богатирець, депутат обласної ради Володимир Мороз (директор ТзОВ «Чернівціжитлобуд»),  колишній гравець «Буковини» та німецького «SV 09 ARNSTADT» Олександр Білоус (який тепер очолює презентований нещодавно медіа-хаб «Шпальта»), керівник ПП «Санітарія» Олександр Пєстов (найрезультативніший у складі господарів), власник «Льодового майданчика» Павло Польовий, працівник міської ради Володимир Смола (екс-капітан ФК «Університет»), президент ФК «RA-DENT» Віорел Радукан (керівник стоматологічної клініки «RA-DENT»)…

Команда Сучавського повіту завітала на матч у такому складі:

ANDROHOVICI MIHAI (керівник повітового центру «Спорт для всіх»)
MOȘUC VASILE AUREL
SEVACIUC CLAUDIU
GROSU BOGDAN
ANTON CIPRIAN NICOLAE (голова повітової федерації футболу)
ȘOIMAN PETRU (керівник знаменитого танцювального колективу «Козачок» з українського села Балківці)
MIHALESCU RADU (екс-член збірної Румунії зі спортивної ходьби, тренер з легкої атлетики)
DARABĂ IULIAN
GHERASIM VALERICĂ
POPOVICI DORU OCTAVIAN

Після першого тайму рахунок був 6:6 (команди по черзі виходили вперед). Після перерви гості вирвались вперед і вже не випустили з рук переможний результат.

Перед звітним поєдинком голова обласної федерації футболу і перший радник президента ФФУ Василь Орлецький мав розмову з колегою- керівником Сучавської повітової федерації футболу Чіпріаном Антоном. Говорили про перспективи організації у Сучаві (а, може, і в Чернівцях) матчів за участю юнацьких збірних України, Румунії та Молдови. Оскільки такі матчі плануються приблизно за рік, мова може йти вже про перспективи 2019 року. Також десь у вересні-жовтні попередньо запланували провести товариські матчі між збірними U-15 Чернівецької області та Сучавського повіту – у Сучаві та Чернівцях.

Георгій Мазурашу, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

***

ВІДЕО:

***

***

ФОТО:

***

На «Cupa interetnică 2018» блиснули чернівецька збірна і красуня-бомбардир (фото)

***

***

А це вже забави, якими гості з Сучави стали свідками і навіть учасниками вже після матчу:

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.