Чернівчанин виграв юнацький чемпіонат України з вільної боротьби 2018

0

Вихованець Чернівецької обласної ДЮСШ Валентин Клепак відзначився на національних змаганнях серед юнаків 2003-04 рр.н., де він виявився найсильнішим у категорії до 48 кг.

Чемпіонат України з боротьби вільної серед юнаків та дівчат 2003-2004 років народження відбувся 8-10 травня 2018 р. в місті Миколаєві. У змаганнях взяли участь кращі спортсмени з усіх регіонів країни, які, окрім нагород, боролися за право виступити в складі  збірної команди України на чемпіонаті Європи в цій віковій категорії.

Золоту медаль на цих престижних змаганнях виборов вихованець Чернівецької обласної ДЮСШ Валентин Клепак (тренер-викладач Сергій Одинак), який виступав у ваговій категорії до 48 кг. На шляху до перемоги наш борець впевнено здолав представників з Одеської, Київської, Закарпатської та Херсонської областей, а у фінальному поєдинку за 50 секунд з рахунком 10:0 переміг спортсмена з Одеси та став чемпіоном. Отож, Валентин буде представляти Україну на чемпіонаті Європи, який відбудеться з 20 по 25 червня 2018 року в Угорщині.

Вітаємо спортсмена і тренера та бажаємо успіху на міжнародних стартах!

Інформацію SportBuk.com надала обласна ДЮСШ.

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.