Футбол (ІІ ліга): «Нива-В» – «Буковина» 21.02.2018 р. (відео)

0

У 23 турі друголігової першості України з футболу чернівецька «Буковина» у суботу, 21.04.2018 р., грає в гостях проти вінницької «Ниви-В».

Дивитися онлайн-трансляцію матчу можна на «Льодовому майданчику» (Stadium Sports Bar), або нижче.

«Нива-В» (Вінниця) – «Буковина» (Чернівці) – 0:1 (Андрій Шишигін, 90+2)

***

***

***

***

***

Увага! Акція від «Stadium Sports Bar»!

З 15 квітня до 6 травня 2018 р. – чотири матчі в групі А другої ліги Першості України з футболу за участю чернівецької “Буковини”. Два з них відбудуться в Чернівцях – 15 квітня та 6 травня, а два – на виїзді, 21 та 28 квітня.

Виїзні матчі “Буковини” транслюватимуться у спорт-барі Stadium, який знаходиться за адресою: м. Чернівці, вул. Головна, 100-А (у приміщенні “Льодового майданчика”).

Для того, щоб взяти участь в акції необхідно відвідати принаймні 1 (одну) трансляцію виїзного матчу “Буковини” та принаймні 1 (один) домашній матч.

За відвідування трансляцій виїзних матчів “Буковини” у спорт-барі Stadium кожен учасник акції отримує 1 (один) бал (жетон).

За відвідування домашніх матчів “Буковини” на стадіоні “Буковина” у Чернівцях кожен учасник акції також отримує 1 (один) бал (жетон). Для отримання балів (жетонів) за відвідування домашніх матчів учасникам акції необхідно обміняти квитки з домашніх матчів “Буковини” на бали (жетони) у відповідального працівника спорт-бару Stadium.

Таким чином, кожен учасник акції має можливість зібрати від 2 (двох) до щонайбільше 4 балів (жетонів). Відповідно, чим більше в учасника акції балів (жетонів), тим вищими є його шанси на виграш головного призу акції.

У неділю, 6 травня, орієнтовно через 2 год. після закінчення матчу “Буковина” – “Прикарпаття” у спорт-барі Stadium буде проведений розіграш призів. У розіграші братимуть участь усі бали (жетони) учасників акції.

Усі власники призів, у т. ч. й головного призу акції, визначатимуться шляхом проведення жеребкування балів (жетонів), які належать учасникам акції. Кожний окремий учасник акції має право виграти лише 1 (один) приз.

***

Усі результати та турнірне становище можна подивитися тут:

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.