Чернівчанин – переможець Кубку України 2018 з вільної боротьби

0

6-7- квітня у Дніпрі у спортивному комплексі Українського державного хіміко-технологічного університету  відбувся  Кубок України з вільної та греко-римської боротьби серед ветеранів. У змаганнях взяли участь ветерани від 35 до 70 років у 6 вагових категоріях.

У ваговій категорії до 97 кг. (вік 35 – 40 років) переможцем змагань став чернівчанин Віталій Венкель, завідувач торгового сектору № 3 КП МТК «Калинівський ринок».  Тренується новоспечений володар Кубка України серед ветеранів під керівництвом тренера-викладача Чернівецької обласної ДЮСШ Сергія Одинака. Зі слів тренера, Віталій, у свої 38 років фанатично ставиться до тренувань. На протязі трьох років ні разу не пропустив тренування без поважної причини, успішно поєднуючи роботу, сім’ю та тренувальний процес. Є прикладом для юних борців.

Віталій Венкель виборов право представляти нашу державу на чемпіонаті світу серед ветеранів, який відбудеться влітку 2018 року в Македонії.

Обласна федерації вільної боротьби, тренери, друзі щиро вітають переможця та бажають подальших успіхів на борцівському килимі.

Leave A Reply

Your email address will not be published.