Тепер зірковий буковинець Іван Гешко потренує одеситів

0

Чемпіон Європи (2005) та світу (2006) з бігу на 1500 м в приміщенні, кращий спортсмен України 2006 р., віце-президент ФЛАУ, голова обласного відділення НОК України та профільної комісії обласної ради Іван Гешко потренує трохи одеситів.

У «морській столиці України» анонсують відкрите тренування із зірковим буковинських бігуном, яке заплановане на 29.03.2018 р. (19:00, парк Шевченка, головний вхід на стадіон «Чорноморець»).

Нагадаємо, нещодавно Іван Гешко створив спеціальну групу у Facebook «Бігаємо РАЗОМ Чернівці», де можна отримувати консультації від титулованого спортсмена, ділитися фото, відео, враженнями від своїх пробіжок, запрошувати бігати «за компанію», розмістивши відповідну пропозицію (анонс), або шукати компанію (тобто приєднуватися до анонсованих іншими колективних пробіжок), бігати РАЗОМ з чемпіоном буквально, або заочно;) 

Тим часом, вдома місцева влада… судиться із знаменитим земляком, намагаючись «кинути його на гроші» і завадити подальшій реалізації проекту  підтримки талановитих бігунів у рідному Кіцмані:(

***

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.