«Буковина» у товариському матчі розгромила «Поділля» (відео, фото)

3

У рамках підготовки до другої частини друголігової першості України з футболу чернівецька «Буковина» у суботу, 3.03.18, зіграла вдома, на штучному полі ФОК «Олімпія», контрольний поєдинок проти «Поділля» (Хмельницький).

Рахунок у зустрічі відкрив Антон Батрак. Незабаром гості відігрались, але підопічні Віктора Мглинця теж оперативно відповіли голом Андрія Королянчука. Ще до перерви Антон Батрак зробив рахунок 3:1, а після перерви оформив хет-трик. Ще один «автограф» у воротах гостей залишив Олександр Жумига. Крім цього, перед тим Євген Немтінов не реалізував пенальті.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

ВІДЕО:

***

***

***

***

«Буковина» зіграла успішно з резервістами «Шахтаря» (відео, фото)

***

3 Comments
  1. Dima_Voloshchuk says

    Радив б Вам робити нарізку моментів та голів у матчі. Так було б ДУЖЕ ЦІКАВО дивитись огляд, чим закидати повністю все відео, яке взагалі ніхто не дивиться, бо воно зняте з поганого ракурсу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. Діма, якщо Ви помітили, там є нарізка голів. Але її далеко не завжди є час робити.. ви ж в курсі, напевно, що на це потрібний час, крім технічних можливостей?:) Може, маєте можливість і час допомагати в цьому плані?;)
      Ракурс – який вже є:) Це ж не “Буковина”, де можна трішки вище стати для зйомки і, відповідно, трохи краще видно “картинку” гри…
      А весь матч, до слова, потрібний нерідко і самим командам, для певного розбору. І для цього якраз просять знімати якомога загальніший план, що ще важче для перегляду “звичайного”:)
      А щодо “ніхто не дивиться”… Ну, подивіться кількість переглядів відео… “Нарізку” може робити кожен під час перегляду:) По трохи “перескакуючи”, зупиняючись лише на діях поблизу воріт…
      Якщо маєте бажання і можливість допомогти в напрямку, який критикуєте, – ласкаво просимо;) Можете написати в приват на Фейсбук, наприклад;)
      І спасибі за небайдужість;)

  2. До слова, продовження про статистику:) Станом на час написання цього коменту перегляди цілих таймів – 278 і 206, а нарізки голів – 141… Ось вам і парадокси:)

Leave A Reply

Your email address will not be published.