Баскетбол: 28-29 березня у Чернівцях – семінар від тренера ФІБА з Ізраїлю

0

Цікавий і «особливий» для чернівецького баскетболу семінар з цього виду спорту відбудеться у ФОК «Олімпія» 28-29.03.2018 р. Річ у тім, що проводити його буде тренер ФІБА з Ізраїлю Гідеон Водовоз (екс-тренер збірної!), який є уродженцем Чернівців.

Це двоюрідний дядько знаного чернівецького дитячого тренера Геннадія Водовоза, який не так давно повернувся до рідного міста, почав працювати з дітьми та підлітками і вже непогано виступає з хлопцями у ВЮБЛ (пробились до другого етапу, наразі посідають 13 місце серед 15 учасників на цій стадії).

Геннадій Водовоз повідомив SportBuk.com, що родич-почесний гість свого часу жив на вул. Гагаріна. І що з ним більше грав Ілля Хочь. 

На прохання SportBuk.com, Ілля Хочь поділився своїм поглядом на приїзд відомого вже баскетбольного соратника юності: «На сьогодні Гідеон Водовоз – тренер ФІБА і член Тренерської ради федерації баскетболу Ізраїлю. Продовжує плідно працювати в Ізраїлі з молодими баскетболістами. Був другим тренером збірної Ізраїля. В свій час разом грали в збірній області школярів і дорослих. Потім в команді СКА (Львів). Він закінчив Тернопільський педагогічний інститут. Після еміграції закінчив інститут фізкультури в Ізраїлі і спеціальні курси підготовки тренерів ФІБА. Дуже фаховий спеціаліст тренерської справи!
Дякую за увагу до заходу, який відбудеться за допомогою ЧОБФ “Хесед-Шушана” і Чернівецької обласної федерації баскетболу».

Початок семінару і 28, і 29 березня – з 9:30.

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.