І знову маємо нокаут від буковинця Макса Продана!

0

Чергову яскраву перемогу на професійному ринзі здобув відомий буковинський боксер МАКС ПРОДАН, який вже кілька років представляє найпотужніший професійний боксерський клуб Італії OPI GYM BOXING CLUB. Це був вже його чотирнадцятий поєдинок у кар`єрі, і всі вони відбулися у Мілані.

Нагадаємо, що Максим здобув у чотирнадцяти боях тринадцять перемог і всі – нокаутом!!!

 

 

 

 

 

 

І це все – при одній єдиній нічиї, яка, власне, і стала головною причиною проведення звітного бою на рингу міланського TEATRO PRINCIPE.

Історія розпочалася минулого року, коли Максим Продан вперше у своїй професійній кар`єрі не зміг подолати опір суперника, а ним був Мануель Ларгача з Панами. Тоді мало хто здогадувався, що буковинець вийшов на ринг із травмою правої ударної руки і фактично боксував тільки «передньою» лівою. Проте, зміг не програти бій, і звів його внічию.

Втім, амбіції МАКСА ПРО вимагали навіть за таких умов реваншу, тобто, Максим жадав все ж перемогти сильного опонента. І 17 лютого отримав шанс на цей так званий «реванш»! В рамках чергового вечору професійного боксу від OPI GYM BOXING CLUB у TEATRO PRINCIPE  поєдинок Продан-Ларгача став «родзинкою» цього боксерського свята і, відповідно, закривав його програму.

Спочатку численні глядачі побачили три цікавих двобоя серед любителів, а вже після цього настала пора професійних поєдинків. Цікаво, що в усіх професійних боях вечора перемоги одержали представники OPI GYM BOXING CLUB: так, Джошуа Нмома і Леонардо Фаретіна впевнено нокаутами перемогли своїх суперників із Сербії, а Самуель Нмома в нелегкому поєдинку подолав опонента з Панами.

Втім, усі чекали на двобій ПРОДАН-ЛАРГАЧА. Весь TEATRO PRINCIPE  був заповнений численними прихильниками МАКСА ПРО, серед яких – чимало італійських шанувальників боксу, яким до вподоби манера бою Максима. І, звичайно, буковинця прийшла підтримати численна українська діаспора, причому не тільки з Мілану, а й з усієї Ломбардії! На трибунах майоріли українські національні прапори, а протягом усього двобою TEATRO PRINCIPE  шалено підтримував нового улюбленця міланської публіки!

Сам бій склався для Максима Продана дуже й дуже непросто. Суперник теж виглядав доволі мотивованим і після перших раундів, у яких за допомогою потужних ударів домінував буковинець, сам перейшов у наступ. Шалений, яскравий, ефектний бокс тривав до кінця шостого раунду. Максим провів ряд швидких, потужних контратак, в результаті яких зміг дещо дезорієнтувати суперника, після чого пішла ефективна серія і пряме попадання у щелепу Ларгача. Панамець рухнув на канвас, і, хоча під рахунок судді в ринзі піднявся, але продовжити бій не зміг. Італійський рефері зафіксував чергову перемогу МАКСА ПРО нокаутом, вже тринадцяту в його кар`єрі, а у Мануеля Ларгача – другий в його історії нокаут (причому автор першого нокауту панамця на сьогоднішній день посідає 4-ту позицію у всесвітньому рейтингу професійних боксерів у цій ваговій категорії!!!).

Отже, чергова яскрава перемога буковинця, схоже, відкриває нашому землякові нові перспективи в його професійній кар`єрі, адже тепер слід очікувати не тільки рейтингових поєдинків за його участю, а й, нарешті, двобої за титули й пояси в європейському та інтерконтинентальному боксі.

На коментарі від партнерів Максима Продана та від нього самого, а також на відео і фотозвіти очікуйте вже найближчим часом на нашому порталі, а наразі привітаймо МАКСА ПРО з перемогою і побажаємо йому й надалі радувати численних прихильників яскравим і переможним боксом!

АЛЬБЕРТ КОМАРІ, спеціально з TEATRO PRINCIPE

P.S. Редакція нашого порталу щиро дякує генеральному партнеру цього репортажу ВЛАДУ ЧЕБАНУ (WLAD CHEBAN TATTOO) та салону татуювання «8 MILE» в місті Кузано Міланіно за унікальну можливість побувати на вечорі боксу від OPI GYM BOXING CLUB у TEATRO PRINCIPE в Мілані і зробити репортажі безпосередньо з місця змагань!

Leave A Reply

Your email address will not be published.