Чому Гешко, аби залучати людей на пробіжки, вирішив поправитись до 90 кг?..

0

Зірковий бігун Іван Гешко, який тепер є віце-президентом ФЛАУ, очолює обласне відділення НОК України та профільну комісію обласної ради, прагнучи залучити якомога більше людей до занять оздоровчим бігом, вирішив… набрати «зайву вагу» і поправитись до 90 кг…

Після завершення спортивної кар’єри в елітному спорті Іван Гешко, як відомо, активно пропагує оздоровчі заняття спортом і здоровий спосіб життя, проводить і підтримує багато різноманітних пропагандистських заходів, зустрічей тощо. 

І ось на початку 2018 року у минулому чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м вирішив відчути на собі незручності «зайвої ваги» і побувати «у шкірі» тих, які лише починають оздоровчі заняття бігом. Для цього Іван пів року не бігав (за винятком участі в якихось окремих публічних заходах), лише іноді «ганяв м’яча» з друзями (баскетбол, футбол). І поставив собі за мету за пів року поправитись до 90 кг. Аби потім починати «по-новому», «майже як початківець» займатися оздоровчим бігом, запросивши публічно інших теж ПОЧИНАТИ!;) І створив спеціальну групу у Facebook «Бігаємо РАЗОМ Чернівці», де можна отримувати консультації від зіркового бігуна, ділитися фото, відео, враженнями від своїх пробіжок, запрошувати бігати «за компанію», розмістивши відповідну пропозицію (анонс), або шукати компанію (тобто приєднуватися до анонсованих іншими колективних пробіжок), бігати РАЗОМ з чемпіоном буквально, або заочно;) 

Про цей проект Іван розповів в ефірі радіо «Буковина» (і на телеканалі «Буковина»), де також розповів про незручності, пов’язані із зайвою вагою, веденням менш активного способу життя тощо.

Отож, приєднуйтесь до оздоровчих занять бігом РАЗОМ з чемпіоном світу!;)

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Чернівці побігли у 2018-му вже з 1 січня! (відео, фото)

*** 

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.