Вільна боротьба: Золотий дубль сестер Винник на «Дуная 2018»

0

Вихованки Чернівецької обласної ДЮСШ відзначились на Відкритому Всеукраїнському турнірі з вільної боротьби серед кадетів та кадеток, присвяченому пам’яті Заслуженого тренера УРСР Леоніда Дуная в Харкові.

Щорічно турнір-меморіал відвідують юні борці з багатьох кран світ, так вийшло і  цього року. В палаці спорту «Локомотив» на чотирьох килимах за нагороди  особистої першості боролися юні спортсмени з України, Туреччини, Греції, Молдови, Грузії, Білорусії, Польщі, Німеччини, Киргизстану, Казахстану.

Cестри Винник з тренером С. Одинаком

Вдало виступили на цих престижних змаганнях, які відбулись 19-20.01.2018, вихованці Чернівецької обласної ДЮСШ (тренер-викладач Сергій Теофілович Одинак).

Дві золоті медалі серед дівчат вибороли сестри-близнючки Марія та Соломія Винник.

Марія виступала у ваговій категорії до 49 кг., де здолавши опір трьох суперниць, виборола І місце. Її сестра Соломія, перемігши чотирьох опоненток, тріумфувала у ваговій категорії до 53 кг.

Серед юнаків у ваговій категорії до 48 кг. Валентин Клепак непогано розпочав турнір вигравши перших дві сутички, але за вихід до фіналу поступився майбутньому чемпіону, та в боротьбі за третє місце поступився спортсмену з Грузії та в підсумку посів 5 місце серед 22 учасників.

Вітаємо спортсменів з вдалим виступом та бажаємо подальших успіхів на борцівському килимі!

Методист ЧОДЮСШ Тетяна Голосова

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.