Чернівецька міськрада здобула футбольний трофей на Тернопільщині (відео)

2

Успішно зіграла команда Чернівецької міської ради на турнірі з міні-футболу до Дня Соборності України 2018 у Чорткові Тернопільської області.

У півфіналі чернівецька команда, укомплектована депутатами міськради та працівниками підрозділів міської влади, переграла збірну мерів, а у фіналі зіграли проти команди Городенківської міськради (і поступились 0:2). Про це повідомив депутат Чернівецької міської ради Володимир Бешлей. До нашої команди увійшли також заступник мера Володимир Середюк, керівник міського спорту Дмитро Макаренко, екс-капітан ФК «Університет» Володимир Смола, депутат Олександр Ставчанський та інші.
***

***

***

***

2 Comments
  1. Сергей says

    Кому нужны Ваши победы,если ГЛАВНАЯ КОМАНДА ОБЛАСТИ в глубокой яме!!!!!!!!!!!Ваши понты,за НАШИ ДЕНЬГИ,ни кого не интересуют!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. Сергію, дуже добре, що Ви переживаєте за головну команду краю!
      Але не забувайте і про коректність…
      Перше. Команда міськради, наскільки відомо, їхала на цей турнір не за бюджетні кошти.
      Друге. Чернівецька міська рада надає немалу підтримку “Буковині”. Торік, наприклад, десь 2 млн. грн. (субвенцією через обласний бюджет).
      Третє. “А хто нам Рабінович”, вболівальникам?! ЧОМУ на стадіоні не збирається на домашніх матчах “Буковини” бодай зо 7 тис. вболівальників, що відсотків на 90 вирішувало справу фінансування- завдяки проданим квиткам, плюс спонсори значно охотніше надають допомогу, коли на трибунах багато вболівальників!
      На жаль, не так багато тих вболівальників, які готові підтримувати в непрості часи команду не лише на словах, а й придбавши квиток на домашній матч і, таким чином, зробивши свій внесок у підтримку команди…
      Удачі!

Leave A Reply

Your email address will not be published.