Зіркова буковинська бігунка обвінчалась… без вінчальних батьків (фото)

0

Титулована новоселицька чернівчанка Наталка Лупу вже остаточно оформила своє подружнє життя – обвінчалась із своїм «сімейним супутником» Сергієм Копанайком.

Сергій – уродженець Луганської області (Станиця Луганська), з юних років тренувався у республіканській школі-інтернаті, де навчалась і Наталія Лупу. Там і познайомились.

Сергій Копанайко певний час був лідером бар’єрного спринту в Україні, майстер спорту міжнародного класу і бронзовий призер Командного чемпіонату Європи.

Наталка Лупу є неодноразовою чемпіонкою Європи, срібною призеркою чемпіонату світу (800 м), учасницею двох Олімпійських ігор (Лондон-2012, Ріо-де-Жанейро-2016).

Свій шлюб Сергій і Наталка оформили було лише у РАГСі, без зайвого розголосу. Традиційного весілля також не було, на що були свої життєві обставини. І ось тепер, проживши декілька років в «офіційному шлюбі», відомі бігуни пройшли і Таїнство шлюбу (вінчання).

Цікаво, що вінчались вони… без вінчальних батьків. Так теж можна, виявляється. «За наявності державного свідоцтва про реєстрацію шлюбу вінчання може відправлятися без свідків», – пояснюють на сайті столичного Спасо-Преображенського собору.

Присутні були лише батьки Сергія, мама Наталки (татка давно не стало) і найближчі члени родин. 

Вітання і дового та щасливого подружнього життя!;)

***

***

Наталія Лупу: Були пропозиції від Румунії та Туреччини, але я люблю свою країну (відео)

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.