Таеквон-до: спаринг-семінар ITF FIGHT EVOLUTION у Чернівцях (фото)

0

Сотні спортсменів у всьому світі вже пройшли спаринг-семінар «ITF FIGHT EVOLUTION» by Katya and Oleg Solovey, який тепер відбувся і у Чернівцях і в я кому взяли участь 72 спортсменів і тренерів спортивних клубів Всеукраїнського союзу таеквон-до з Чернівців (SC EXTREME, SC VARANGIAN, SC EVOLUTION), СК «Maks Sport» з Києва та Іон Посту (6-дан) зі спортсменами з Молдови.

Катерина Соловей є легендою світового Таеквон-До, протягом всієї своєї кар’єри була не переможною. Разом з тренером (чоловіком) Олегом Соловей вони подолали величезну роботу, щоб досягти світових вершин.

Катя та Олег Соловей створили потужну програму тренувань, що може бути освоєна на спаринг-семінарi “ITF FIGHT EVOLUTION” by Katya and Oleg Solovey. Їхні семінари вже відвідали сотні спортсменів в усьому світі. Тільки у 2017 році спарінг-семінарi “ITF FIGHT EVOLUTION” by Katya and Oleg Solovey був проведений в м. Багота (Колумбія) для Національної федерації Таеквон-До Колумбії, в м. Тампере (Фінляндія) для спортсменів Національної збірної з Таеквон-До Фінляндії, які готувались до Чемпіонату світу з Таеквон-До, що проводився в м. Дублін (Ірландія), в м. Амстердам (Голандія), в м. Сібіу (Румунія), де спарінг-семінар проводився з метою спільної підготовки спортсменів збірних команд України та Румунії до Чемпіонату світу – 2017 з Таеквон-До.  

Також у 2017 році спарінг-семінар “ITF FIGHT EVOLUTION” by Katya and Oleg Solovey був проведений в с. Яблуниця на території гірськолижного курорту Буковель, де в цей час відбувався 4-й міжнародний табір за програмою “ITF EVOLUTION SUMMER CAMP”, в якому прийняли участь близько 80 спортсменів з 14 країн світу.

Катерина Соловей
ITF Таеквон-До: 9-разова ITF чемпіонка Європи, 3-разова переможниця Кубку світу з ITF, 2-разова ITF чемпіонка світу (2007 і 2013 рр.); 
WAKO: 3-разова WAKO чемпіонка світу, 2-разова чемпіонка Європи WAKO, 4-разова переможниця WAKO Кубку світу, Кращий Light Contact Fighter Кубку світу WAKO.

Організатор семінару: Голова Чернівецького обласного осередку “ВСЕУКРАЇНСЬКОГО СОЮЗА ТАЕКВОН-ДО” –  Дудчак Сергій Васильович  (II дан з Таеквон-До).

Ганна Костенко, taekwon-do.com.ua

Для бажаючих займатися таеквон-до у Чернівцях: довідки –
(066) 078-09-21, вул. Комарова, 26 В.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (натиснути на фото):

Спаринг-семінар «ITF FIGHT EVOLUTION» by Katya and Oleg Solovey у Чернівцях, 9-10.12.17

***

***

Таеквондо – бойове мистецтво, що народилося в Кореї і розійшлося усім світом. Характерною його особливістю є те, що ноги у поєдинку використовуються більш активно, ніж руки. Назва єдиноборства складається з трьох слів: «тае» – нога, «квон» – кулак (рука), «до» – мистецтво, шлях.

***

Буковинець їде на Відкритий Кубок Європи з таеквондо

***

На Буковині «легалізувалося» таеквондо ITF

***

Таеквон-До: Буковинець відзначився на національній арені (фото, відео)

***

Таеквон-До: Чернівчан нагородив секретар Європейської федерації (фото)

***

Таеквон-до: Чернівчани «підкорили» Рівне

***

Міжнародна Федерація Таеквон-До і Всесвітня Федерація Таеквондо підписали погоджувальну протокол

Враховуючи спільні корені Таеквон-До і те, що всі Таеквон-До організації в певній мірі невіддільні, Міжнародна Федерація Таеквон-До (далі ІТФ) і Всесвітня Федерація Таеквондо (далі ВТФ) запропонували погодитися з наступними принципами:

1. ІТФ і ВТФ визнають і поважають один одного як міжнародні організації Таеквон-До, забезпечують взаємну співпрацю і докладуть спільних зусиль для подальшого розвитку і процвітання Таеквон-До в світі, включаючи Олімпійський рух.

2. Для досягнення взаєморозуміння і об’єднання ІТФ і ВТФ дозволять спортсменам своїх Федерацій приймати участь в чемпіонатах і турнірах, які будуть проводитися одночасно двома організаціями згідно з правилами змагань кожній Федерації.

3. ІТФ і ВТФ спробують знайти можливості для участі спортсменів, виступаючих за версією ІТФ, в Олімпійських Іграх вже в Ріо-де-Жанейро в 2016 році.

4. ІТФ і ВТФ сформують загальну демонстраційну команду зі спортсменів з різних країн для активного просування Таеквон-До в світі за допомогою міжнародного туру, з відвідуванням як Північної, так і Південної частин Кореї, Батьківщини Таеквон-До, відповідно до часу і обставин.

Підписи:

Від імені Міжнародної Федерації тхеквондо (ІТФ) Президент Проф. Д-р Чанг Унг

Від імені Всесвітньої Федерації тхеквондо (ВТФ) Президент Д-р Чоу Чунгвон

21 серпня 2014 Нанкін, Китай.

Даний документ підписаний у присутності Д-ра Томаса Баха, Президента МОК.

Підписання даного документа переконливо свідчить про те, що Міжнародний Олімпійський Комітет (IOC) і Всесвітня федерація олімпійського Таеквондо (WTF) з усіх міжнародних організацій, що «розплодилися» останнім часом і претендують на управління розвитком Таеквон-До ІТФ (ITF) у світі, істинною, єдиною легітимною організацією з управління розвитком Таеквон-До ІТФ (ITF) в світі визнає Міжнародну федерацію Таеквон-До ІТФ (ITF), очолювану професором, доктором Чанг Унгом..

Джерело: itf-taekwondo.org.ua

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.