Непереможний у профі-боксі буковинець провів 13-й бій (фото)

0

Великий вечір професійного боксу, серед героїв якого був і буковинець, був організований міланським боксерським клубом «Opi Gym Boxing Club» у залі боксу італійського містечка Чінізелло Бальзамо, яке розташоване біля Мілану.

Для українських, а ще більше – для буковинських шанувальників боксу, він був особливо цікавим, на нього очікували з нетерпінням. Справа в тому, що цього вечора свій тринадцятий бій на професійному ринзі проводив відомий непереможний буковинець Максим Продан, який народився в Новоселицькому районі, а його поєдинки збирають на вечорах боксу велику кількість уболівальників української діаспори в Мілані.

Нагадаємо, МАКС ПРО до цього провів 12 боїв на професійному рівні: в них він має 11 перемог, і всі вони – нокаутом (!!!), а також одну нічию в поєдинку з панамським боксером. Щоправда, ця нічия була здобута Максимом, так би мовити, «однією рукою», оскільки він тоді був травмований…

Свій 13-й поєдинок у профі-кар’єрі Максим провів проти досвідченого сербського боксера  Желько Ковачевіча, за спиною у якого 9 перемог, 6 із них – нокаутом. Більше того, Желько рік тому проводив бій за пояс Чемпіона Європи і програв у ньому по очках, так що на Макса очікував дуже непростий суперник.

У програмі вечора відбулося 6 профі-боїв. До честі організатора – клубу «Opi Gym Boxing Club» – відмітимо, що всі бійці команди свої протистояння виграли й на сьогоднішній день саме цей клуб є одним із провідних професійних боксерських клубів Італії.

Щодо МАКСА ПРО… Свій поєдинок проти Желько Ковачевіча він закінчив вже у першому раунді, тричі (!!!) відправивши серба в нокдаун! Безумовно, рівень підготовки буковинця наразі є доволі високим і Максим тепер став ближчим до проведення свого першого двобою за титул у світі професійного боксу.

Не останню роль у впевненій перемозі нашого земляка зіграла численна армія вболівальників МАКСА, яка складалася не тільки з великої кількості представників української діаспори (на трибунах майоріли численні українські прапори!), а із місцевих шанувальників боксу, яким вже давно прийшлася до душі манера боксування буковинця!

Відвідала Італію і група підтримки з Чернівців, яка була організована Благодійним Фондом «Віва ла Віта» і складалася з тренера чернівецького БК «Колізей» Олександра Погодіна, голови фонду «Віва ла Віта» Юліани Рудої-Маркізан, а також із представників обласної федерації боксу та боксерів різних вікових категорій.

Альберт КОМАРІ, спеціально з Чінізелло Бальзамо
для буковинських шанувальників боксу

***
Фотохостинг yapx.ru
Фотохостинг yapx.ru
Фотохостинг yapx.ru
Фотохостинг yapx.ru
***

Цікава розмова з другом і земляком буковинського боксера-професіонала в Італії

***

Олександр Тесленко («Пантера»): Наступний бій – біля Ніагарського водоспаду

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.