Карате: Чернівецький клуб виграв LVIV KARATE OPEN 2017 (фото)

0

Міжнародні змагання «LVIV KARATE OPEN 2017» проводяться у Львові у восьмий раз. Цього разу нагороди виборювали представники понад 30-ти клубів. І в загальнокомандному заліку кращим виявився спортклуб «Лідер» з Чернівців!

Нагороди, загалом, вибороли спортсмени з 33-х клубів. Вихованці СК «Лідер» (Чернівці) здобули в різних номінаціях на «LVIV KARATE OPEN 2017» 37 медалей, з яких 11 золотих, 13 срібних і 13 бронзових. Другу команду – СК «Катана» (Чорноморськ) – чернівчани випередили завдяки більшій кількості срібних нагород – у чорноморців їх 11. Хоча в загальній сумі у «Катани» також 37 медалей. Цікаво, що ці ж команди були на перших двох позиціях на представницькому турнірі «Chernivtsi Open», але тоді першими стала «Катана», а «Лідер» – другим. «Реваншувались», що називається:) На третьому командному місці – МГО СК «Сен-Бін» (Київ) – 8 золотих, 9 срібних і 12 бронзових медалей (загалом 29).

У звітних змагання від СК «Лідер» взяли 70 спортсменів. Вирушили з командою і тренери Пікулін Олександр Сергійович, Лазоренко Андрій Миколайович, Чоботар Валерій Валерійович, Качуровський Олександр Сергійович, Антонюк Андрій Віталійович, Шехтер Євгенія Сергіївна, Пилипюк Євген Володимирович, Ончуленко Микита Анатолійович, Ончуленко Родіон Анатолійович.

Керівники клубу (Олександр Пікулін та Андрій Лазоренко) дякують всім учасникам-«лідерам» за їх старанні і вдалі результати, а висловлюють подяку батькам, які вболівали за нашу команду, та вітають всіх з вдалим закриттям сезону турнірів від УФК.

Інформація: СК «Лідер»

Фото:

ДОВІДКОВА ІНФОРМАЦІЯ:

Міжнародний турнір з карате «LVIV KARATE OPEN»:
Перший турнір LVIV OPEN відбувся в 2010 році, і участь у ньому взяло 400 спортсменів з України, Білорусі, Грузії та Росії. 2012 р. – LVIV OPEN – офіційний Чемпіонат України серед кадетів та юніорів. З 2013 року – відкритий Чемпіонат України серед школярів. У 2014-1015 рр. “LVIV KARATE OPEN”прийняв близько 500 заявок спортсменів з клубів України. В 2016 році турнір підтримала Львівська міська Рада, він був обраний одним з найкращих Відкритих Кубків Львова.

Всеукраїнська громадська організація «Українська Федерація карате»
Президент – Сергій Левчук (м.Київ)

Щорічно ВГО «УФК» проводить великі міжнародних турніри, приймає участь у Чемпіонатах Світу та Європи, а також у змаганнях Вищої Ліги «PremierLeague K-1» .  У Європейських Іграх в Баку 2015 р. участь прийняли 4 спортсмени Української Федерації карате.

Вихованка УФК Ірина Зарецька (уродженка Чернівецької області, потім переїхали до Одещини) посіла в Баку перше місце (на жаль виступала за Азербайджан).

На Всесвітніх Іграх у Вроцлаві 2017 р. участь прийняли 3 українських спортсмени.

Станіслав Горуна посів І місце, Аніта Серьогіна – ІІ місце.

Карате в світі:

В серпні 2016 року на 129-й сесії Міжнародного олімпійського комітету в Ріо-де-Жанейро карате включили в програму літніх Олімпійських ігор 2020 року в Токіо.

Організацією, що розвиває карате, обрано Всесвітню федерацію карате WKF (World Karate Federation), яка об’єднує 173 країни світу. На європейських і світових чемпіонатах WKF Україну успішно представляють спортсмени Української Федерації Карате.

Джерело: sport-oda.lviv.ua

***
ВІДЕО:

***

***

***

***

Чемпіонат України з карате 2017: Буковина – і на п’єдесталі, і в збірній (фото, відео)

***

Буковинець Чоботар – призер Євро-2017 з карате вже в олімпійському статусі (фото)

***

Чернівчанин відправився до Японії на «олімпійську примірку» 2020

***

 

ЧОБОТАР І ПІКУЛІН РОЗПОВІЛИ ПРО УСПІХИ 2016 І ПІДГОТОВКУ ДО ТОКІО-2020 (ВІДЕО)

***

ЧЕРНІВЧАНИ – ДРУГІ КОМАНДОЮ НА CHERNIVTSI OPEN 2017

***

ОДИН З ЛІДЕРІВ УКРАЇНСЬКОГО КАРАТЕ ПРОСЛАВЛЯТИМЕ УГОРЩИНУ

***

СК «ЛІДЕР» (ЧЕРНІВЦІ): КАРАТЕ, СТРЕЙЧИНГ (СТРЕТЧИНГ)…

***

КАРАТЕ: У БУДАПЕШТІ ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ «ЛІДЕР» МАЄ 7 НАГОРОД З 9-ТИ МОЖЛИВИХ (ФОТО)

***

КЛУБ КАРАТЕ «ЛІДЕР» БЕЗКОШТОВНО ТРЕНУЄ ПОТЕНЦІЙНИХ ДЕФЛІМПІЙЦІВ (ФОТО)

***

КАРАТЕ: ЧЕРНІВЧАНИН ЧОБОТАР – GRAND WINNER ПРЕМ’ЄР-ЛІГИ 2016

***

ЧЕРНІВЧАНИН ЧОБОТАР ЗНОВУ ПІДКОРЮЄ ЛАС-ВЕГАС І ВИХОДИТЬ У ФІНАЛ USA OPEN 2016

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.