Нагородження і «танці до упаду» на фініші ветеранського сезону-2017 (відео, фото)

0

У п’ятницю, 24.11.2017 р., у ресторані «Зарінок» (с. Тисовець, Сторожинецький район) відбулось нагородження переможців та призерів чемпіонату Чернівецької області з футболу серед ветеранів 40+.

Нагороди і трофеї лауреатам сезону-2017 вручали голова обласної федерації футболу і перший радник президента ФФУ Василь Орлецький, його заступник Сергій Задорожняк та голова асоціації ветеранів футболу Чернівецької області Дмитро Андріящук.

Нагадаємо, призову трійку серед ветеранів 40+ утворили «Буковина-Ретро», «Дрім-Тім» і «Калинівський ринок». А кращими за номінаціями стали:
воротар – Володимир Бабюк («Калинівський ринок»),
захисник – Сергій Гамаль (ФК «Буковина-Ретро»),
півзахисник – Руслан Кувіла («Дрім-Тім»),
нападаючий – Ігор Мигалатюк («Дрім-Тім»),
бомбардир – Роман Нестеренко (ФК «Буковина-Ретро»),
гравець чемпіонату Чернівецької області з футболу серед  ветеранів 40+  сезону 2017 року – Володимир Павлов (ФК «Буковина-Ретро»).

Теплий (і смачний) прийом, який влаштував футбольним гостям власник торгівельно-розважального закладу «Зарінок» – воротар переможців чемпіонату ФК «Буковина-Ретро» Василь Іванович Столярчук, не залишив байдужим нікого з присутніх. А запальні пісні від «заріноківських» музик «змушували» футболістів танцювати навіть під час «не танцювальних» виступів:) Підтвердження – нижче.

«За лаштунками» один з ветеранських чемпіонів Микола Задорожний розповів SportBuk.com, як малим їздив на матчі «Буковини» з батьком (який залишав заради цього всі роботи), як свого часу тренувався з майбутньою зіркою київського «Динамо» Валентином Белькевичем (під час служби в СКА в Мінську), як проходив збори у вищоліговій «Буковині» і чому так і не зіграв за головну команду краю (серйозна травма і т.п.), про виступи у складі «Лади», про те, хто і як його «засватав» до «Митника» (Вадул-Сірет) і т.д. Але ці теми вже якось окремо розвинемо;)

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

Підсумкову турнірну таблицю можна подивитися тут:

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Нагородження героїв ветеранського чемпіонату області 2017

 ***

***

***

***

Ветеранський Суперкубок 2017 «переписав» сценарій кубкового фіналу (відео, фото)

***

Фінішував ветеранський чемпіонат області з футболу 2017 (фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.