Волейболісти відзначили кращих гравців і тренерів сезону 2016/17

0

Підсумки сезону 2016/17 Федерація волейболу Чернівецької області підбила підбила на загальних зборах, які відбулися на факультету фізичної культури і здоров’я людини ЧНУ, де працює керівник цієї громадської організації Іван Васкан.

Як повідомив голова федерації Іван Васкан, у рамках цих зборів були відзначені кращі у різних номінаціях за підсумками сезону 2016/17: тренери – В’ячеслав Гриньов (“Колос”, Новоселиця, 8 місце у Чемпіонаті України серед чоловічих команд. вищої ліги), Сергій Гринько (“Буковина ЧТЕІ КНТЕУ”, Чернівці, 8 місце у Чемпіонаті України серед жіночих команд вищої ліги), Віктор Бурденюк (президент і тренер ВК “Данківці”, 4 місце у Чемпіонаті України серед чоловічих команд І ліги), Людмила Накоскіна (тренер-викладач обласної ДЮСШ), Серафім Синицький (тренер-викладач ДЮСШ-4); волейболісти серед юнаків та дівчат 2000-2001 рр.н. – Крістіан Присакар (гравець Новоселицької ДЮСШ, залучався на збір відповідної збірної України!), Катерина Куделько (гравець обласної ДЮСШ).

Керівники федерації подякували також партнерам, які допомагали як нашим провідним командам (які успішно виступили у вищій та І лізі), так і в проведенні різноманітних волейбольних змагань.

SportBuk.com


***

Leave A Reply

Your email address will not be published.