Гешко розповів про особливості «Буковинської милі 2017» (відео)

2

Зірковий бігун Іван Гешко, який є співзасновником міжнародних змагань «Буковинська миля», розповів про особливості цьогорічного спортивного свята, що відбудеться у неділю, 24 вересня 2017 р., на Соборній площі у Чернівцях.

Прес-конференція, присвячена ХІІІ «Буковинській милі 2017», відбулась у конференц-залі готелю «Буковина». Крім Івана Гешка, у ній взяв участь директор готелю «Буковина» і голова Асоціації готельєрів Чернівців Андрій Брязкало (постійний партнер заходу).

Біг Миру 2017

Іван Гешко розповів, що серед учасників масового забігу, до якго можуть долучитися всі охочі, традиційно буде розіграно три велосипеди, футболки-вишиванки та інші призи.

Однією з родзинок цьогорічної «Буковинської милі» буде «Забіг краси» – змагання з бігу серед моделей, які проводяться разом з модельною агенцією «ШоуТайм» (Ліна Ільніцька).

Хто з олімпійських героїв буде  числі почесних гостей заходу, Іван Тарасович поки що залишив таємницею, аби був сюрпиз.

Андрій Брязкало,  свою чергу, зізнався, що готувався до участі у масовому забігу, і поділився порадами, які отримав від відомого спортсмена.

Нагадаємо, попередньо для участі можна реєструватися на SportBuk.com, а в день заходу – з 9:30 до 11:00 на Соборній площі.

Орієнтовно об 11:10 відбудетья офіційне відкриття змагань, о 10:30 розпочнуться естафетні змагання серед загальноосвітніх навчальних закладів, потім буде колективна розминка, яку проводитиме майстер спорту з художньої гімнастики, о 12:00 – старт масового забігу на 2 милі (для всіх охочих), о 12:45 розпочнуться забіги чемпіонату України з бігу на 1 милю (жінки і чоловіки), після чого буде розіграш призів, фото- та автограф-сесії тощо.

***

***

Масовий забіг «Буковинська миля 2017» 24 вересня (реєстрація)

***

***

 

2 Comments
  1. Володимир says

    в якій годині розпочнуться естафетні змагання і відкриття змагань???????

    1. відкриття об 11:10, естафетні змагання з 11:30

Leave A Reply

Your email address will not be published.