Чернівецькі тенісисти успішно виступають і за рідну, і за інші області

0

Вдало виступили вихованці буковинської школи настільного тенісу у першому турі дитячої ліги клубного чемпіонату України серед кадетів 2003 року народження, який відбувся минулих вихідних у Києві (спорткомплекс «Більшовик»). 

Непогано відзмагалась команда кадетів-хлопців у складі Олександра Масікевича, Руслана Гайсинюка та Євгенія Васкана (тренери – Оксана Шкурей та Тетяна Волинкіна).
Вони були гідними суперниками своїх ровесників зі столиці України, з Дніпра та інших міст, де настільний теніс культивується як пріоритетний вид спорту. До першого фіналу хлопчикам не вистачало тільки якогось везіння. Буковинці потрапили у другий фінал, де відразу захопили лідерство. І у загальному командному заліку посіли 7 місце.

Серед дівчаток-кадеток України 2003 р. н. буковинки також не пасли задніх. Під керівництвом тренера Інги Їжаковської три юні тенісистки Яна Савка (тренер Андрій Гречаний), Юстина Павлено та Валерія Лещук (тренер Інга Їжаковська) увійшли до десятки сильніших. Вони посіли 9 місце.

Ще двоє юних спортсменів з Буковини грали у командах інших областей. Зокрема, гімназистка Чернівецької гімназії №4 Тетяна Крушельницька разом з командою своїх ровесників з Києва посіла 8 місце.

А гімназист гімназії №3 Максим Мельничук грав за команду СДЮСШОР міста Рогатина Івано-Франківської області. Разом з двома Назарами, Кіщуком та Третяком.

Максим посів перше місце у І турі дитячої ліги клубного чемпіонату України. Зауважимо, що ці хлопчики молодші від заявлених суперників: два Назари 2004 року народження, а Максим 2005 р. н. Але вони показали високу майстерність гри та велику волю до перемоги. Команда не програла жодної зустрічі. І виборола перше місце. Друге місце посіла команда зі Львова. Третє – з Києва.

Наступний ІІ тур дитячої ліги клубного чемпіонату України з настільного тенісу серед кадетів 2003 р. н. відбудеться 22-26 листопада у Львові.

Р.S. Команда СДЮСШОР м. Рогатина у складі Назара Кіщука, Назара Третяка та Максима Мельничука минулого сезону виборола срібні медалі клубного чемпіонату України серед кадетів 2002 р.н. А Максим Мельничук разом з Артемом Овчинніковим ще став чемпіоном КЧУ серед міні-кадетів.

Петро КОБЕВКО, редактор газети «Час»

***

Настільний теніс: юні чернівчани готуються до кадетського Євро-2017

***

Пінг-понг: Чернівчани на чемпіонаті Європи 2017 серед міні-кадетів

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.