Юні чернівецькі спортсмени і олімпійці підкорюють гори (фото)

0

Один олімпієць пішов з вихованцями СК «Лідер» (від 5-ти років) підкорювати найвищу гору укураїнських Карпат – Говерлу, а інший вирішив забігти на нашу найвищу «плоску гору» – Томнатік («Памір»), яка могла би стати чудовою олімпійською базою.

Ще одну вершину спортивний клуб «Лідер» підкорював в неділю, 30.07.2017. Цього разу батьки та спортсмени клубу підіймались на Говерлу. Підкорити найвищу гору України зібрались як молоді спортсмени віком від 5 років, так і старші вихованці клубу і навіть батько одного з вихованців – олімпієць Микола Лабовський. Інші батьки спортсменів також з радістю взяли участь у підйомі.

Почали підійматись близько 12:30. Останні підкорювачі піднялись на гору о 15:30. Після чого був час, щоб пофотографуватись і відпочити. Спортсмени та батьки з клубу “Лідер” зробили групове фото з прапором України та емблемою клубу і разом прокричали: “Лідер чемпіон!!!”. Повертались до “табору” вже іншим, більш крутим шляхом, для того щоб трохи зекономити час і побачити нові пейзажі.

О 18:00 всі участники змучені, але дуже задоволені спустилися з Говерли.

Після спуску був організований пікнік і час для відпочинку. Спортсмени, в яких ще залишилися сили могли пограти в волейбол та футбол, поки тренери та батьки організовували вечерю для “молодих підкорювачів”.

Загалом, як зізнаються тренери, задум підкорити найвищу точку України зародився вже давно, але через важкий графік тренувань і змагань реалізувати ідею вдалось тільки зараз. Хоча в кінці кінців це ніяк не вплинуло на настрій спортсменів. Всі повернулись додому задоволені і готовими до нових перемог.

Олександр ЧОБОТАР, SportBuk.com, 
волонтер облцентрук «Спорт для всіх»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

Тим часом, найтитулованівший бігун Буковини Іван Гешко, після приїзду з чемпіонату світу з Кенії, вирішив забігти на найивщу «плоску гору» – Томнатік (Путильський район), де пропонується побудувати олімпійську базу на висоті ~1580 м над рівнем моря. 

«Стартував від хутіра Кобилора висота над рівнем моря 900 метрів. Вийшло 14 км 1.12,53 кожен кілометр долав від 4.20 до 6.25», – зазначив зірковий бігун.

***

***

***

***

***

СК “Лідер” повернув собі лідерство у чемпіонаті з футзалу 2017

***

Літо-2017: «2 в 1» – пробіжка в гарній компанії і безкоштовне тренування з карате

***

Буковинець Чоботар – призер Євро-2017 з карате вже в олімпійському статусі (фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.