У Кубку України 2017/18 «Буковина» поступилась на виїзді СК «Дніпро-1»

0

У попередньому раунді Кубку України з футболу сезону 2017/18 чернівецька «Буковина» 9.07.17 зустрілась в гостях з СК «Дніпро-1» – формально новоутвореним клубом, а реально – командою, яка торік грала у Прем’єр-лізі, тобто з «Дніпром», який «зник», але відроджується у різних формах.

 

«Буковина», у свою чергу, як відомо, вкотре кардинально оновилась, але цього разу в команді залишилось дуже мало досвідчених виконавців, і укомплектована вона виключно вихованцями місцевого футболу, яких поки що тренують директор міської футбольної школи Юрій Крафт та один з його підлеглих Віталій Куниця.

Дізнавшись кого заявили у складі СК «Дніпро-1», стало зрозуміло, що шансів на вихід до наступного раунду Кубку України у чернівчан мало. Але хлопці поборолись, як змогли.

На жаль, початок видався достатньо невдалим – вже в дебюті «Буковина» пропустила внаслідок автоголу. Та й кінцівка теж була не дуже веселою – під завісу зустрічі чернівчани залишились у меншості, і перед фінальним свистком господарі поля забили з п’ятий гол, з пенальті.

Друголігову першість 2017/18 чернівчани розпочнуть також на виїзді – 15 липня проти ФК «Львів».

Календар ігор групи А, в якій виступатиме «Буковина», можна подивитися тут.

Кубок України, попередні раунд

СК «Дніпро-1» – «Буковина» (Чернівці) – 5:0

Голи: Олег Добровольський, 3 а/г, Володимир Польовий, 43, Олег Кожушко, 66, Сергій Кравченко, 73, Ігор Когут, 90+2 п.

***

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.