Кубок Петрівського ярмарку з волейболу 2017 (фото)

0

У трьох номінаціях розіграли нагороди в рамках Кубку Петрівського ярмарку з паркового волейболу, який відбувся 8-9 липня 2017 р. на майданчиках студмістечка та біля стадіону «Буковина».

 

Серед жіночих команд, як повідомила SportBuk.com Тетяна Устінова, призову трійку утворили «ЧНУ-іскра», «ЧНУ Stope Xin» та «Джокер-Джуніор». Боротьба була доволі інтригуючою. Достатньо сказати, що переможниці здолали суперниць лише у вирішальних коротких партіях.

Приз кращого гравця у цій номінації отримала Дануте Стравінскайте.

Серед ветеранів перші три місця вибороли «Новоселиця», «Ельдорадо» та «Галичина». Кращим гравцем визнали Ігоря Скрипника (Новоселиця).

Чоловічі команди розігрували нагороди у фінальному турнірі за участю трьох найсильніших колективів за підсумками першого етапу. Найбільш драматичним видався двобій «Брікс» – «Мрія». На тай-брейку команди по черзі вели і втрачали матч-боли. А вирішальна «посмішка долі» була на боці «Брікса». Проте це, як виявилось, був матч фактично за «срібло», адже обох цих фіналістів обіграв ВК «Данківці», який і став переможцем. Як кращий гравець, був нагороджений в цій номінації Михайло ?Куєн (Данківці).

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.