Чернівчанки – другі у Шкільній Баскетбольній Лізі України 3х3 2017 (відео)

0

Четвертий чемпіонат України «Шкільна Баскетбольна Ліга 3х3» увінчався вирішальними поєдинками у київському Палаці спорту, в яких чудово виступили і представниці ЗОШ №22 (м. Чернівці).

 

Чернівчанки грали у старшій юнацькій віковій групі і дійшли до фіналу, де поступились команді ЗОШ №3 (Бердянськ). Тож ЗОШ №22 – бронзовий призер Шкільної Баскетбольної Ліги 3х3 сезону-2017. Вітаємо!

Срібний склад: Анастасія Пелепець, Олександра Урбанська, Аліна Гонцарюк, Анастасія Нагорна (тренер – Андрій Прохніцький).

Матчі за призові місця та прізвища найкращих гравців фіналу “Шкільна Баскетбольнап Ліга 3х3” – 2017, що відбувся 17 травня у київському Палаці Спорту. 

Юнаки (середній вік)

Фінал

Школа ім. Гузика (м. Южне) – ЗОШ №27 (м. Рівне) – 11:8

Матч за 3 місце
Слов’янська Гімназія (Київ) – Боярський НВК “Гімназія-ЗОШ” 11:12

MVP – Богдан Онокій (м. Южне)
Юнаки (старший вік)
Фінал

Школа №16 (м. Краматорськ) – Школа ім. Гузика (м. Южне) 9:15

Матч за 3 місце
ЗОШ №23 (Чернігів) – НВК-16 (Полтава) 12:7

MVP –  Дмитро Головчик (м. Южне)
Дівчата (середній вік)

Фінал
ЗОШ №28 (м. Рівне)
 – ЗОШ (Новосілки, Київська обл.) – 16:7

Матч за 3 місце
ЗОШ № 122 (м. Харків) – ЗОШ №7 (м. Переяслав-Хмельницький) 9:10

MVP – Владислава Кіба (м. Рівне)

Дівчата (старший вік)

Фінал

ЗОШ №3 (м. Бердянськ) – СЗОШ №22 (м. Чернівці) 18:5

Матч за 3 місце

ЗОШ №28 (м. Рівне) – НВК-16 (м. Полтава) – 7:5

MVP – Олена Попова (м. Бердянськ).
***

ВІДЕО:

***

Лариса Шабанова, голова Департаменту з проведення змагань ФБУ: усі команди-учасниці зареєстровані на сайті ФІБА

“Четвертий чемпіонат України “Шкільна Баскетбольна Ліга 3х3” перевершив наші сподівання. Поясню чому. Він охопив 6492 команди. Якщо і є якась похибка – то кількість може змінитися тільки у бік збільшення. Бо ще не усі області відзвітували. А представлені у цьому чемпіонаті усі, без виключення області, окрім анексованого Криму. Нажаль. У нас чотири вікові групи. Дві у дівчат і дві у хлопців Старші хлопці – це 1999 р.н. і молодші. Середня група – це середні класи 2002 і молодші. У кожному віці у нас вісім груп по чотири команди. Кожна команда за правилами має зіграти мінімум три гри. Усі грають за системою ФІБА. У групах визначають учасників плей-оф. Там вже поступився – вибув. І так до фінішу, поки у нас не залишиться чотири команди, які гратимуть за 1-2 і 3-4 місця. Дуже важливий момент – усі команди-учасниці вже зареєстровані на сайті ФІБА. Цей турнір зареєстрований на сайті ФІБА, як фінал Шкільної Баскетбольної Ліги 3х3 України. У фіналі змагаються 126 команд – 63 команди дівчат і 63 – хлопців.  

Використані дані fbu.ua

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.