Польовий пропонує свій варіант відновлення басейну на стадіоні “Буковина”

0

Власник “Льодового майданчика” Павло Польовий оприлюднив своє бачення відновлення комунального басейну, який в радянські часи успішно функціонував біля стадіону “Буковина”, а за часів незалежності працював лише декілька років у літньому режимі.

Павло пропонує “змістити” його нижче і зробити частиною розширеного комплексу ТОВ “Льодова арена”, співвласниками якої є ПП Польовий та комунальний стадіон “Буковина”. Підприємець пропонує в таких же відсоткових пропорціях вкладати кошти в оновлений басейн і відповідно експлуатувати, що дозволить забезпечити його функціонування та більшу доступність (за вартістю послуг) для чернівчан. 

Пропорційність вкладення коштів у цей проект можна обговорювати (залежно від бюджетних можливостей та позиції мера і депутатів). Але цікаво знати позицію чернівчан.

Суть пропозиції, як пояснив SportBuk.com Павло Польовий, полягає в тому, щоби стару чашу басейну (яка вже не підлягає відновленню) засипати і там облаштувати ще один міні-футбольний майданчик з штучною травою, плюс баскетбольний майданчик, а сам басейн зробити “з нуля” (що простіше технологічно) на місці колишнього “гарійового” майданчика біля “Льодового майданчика”.

З цим проектом вже ознайомився віце-президент Федерації плавання України Володимир Шумілін, який має великий досвід у будівництві стандартних басейнів. Він схвально відгукнувся про цю пропозицію Павла Польового. 

Будемо вдячні за вашу небайдужість і коментарі до цієї пропозиції.

А ось сам публічний меседж Павла Польового:

“To be❗️❗️❗️???
Шановні чернівчани!Пропоную Вам ознайомитися з проектом відновлення роботи комунального басейна в м. Чернівці (на стадіоні “Буковина”). Хочу допомогти місту з реалізацією цього проекту – вважаю, що ТОВ “Льодова арена -Чернівці” зможе його втілити у життя! Беручи до уваги суспільну значимість проекту, буду вдячний громадськості за підтримку. Вірю, що спільними зусиллями ми прискоримо появу в місті справжнього спортивного водяного поля.
З повагою, Павло Польовий”

Георгій Мазурашу, SportBuk.com,
директор облцентру “Спорт для всіх”

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.