Про корисність і доступність занять фізкультурою і спортом (відео)

0

Що важливіше для занять фізичною культурою і спортом – бажання чи наявність/відсутність відовідних умов? Чи достатньо у Чернівцях та області спортивних об’єктів (залів, майданчиків і т.п.) і наскільки вони доступні для широких верств населення? Як «заразити» спортом максимум дітей та підлітків, які багато часу проводять за комп’ютерами, в телефонах тощо?.. На ці та інші теми спілкувалися в прямому ефірі 7.04.17 на телеканалі «Буковина».

Звітна програма телевізійної студії «А-3» була присвячена Всесвітньому дню здоров’я (7 квітня) та Міжнародному дню спорту (6 квітня).

Ведуча – Наталя Синюсик. Гості в студії – рекордсмен України в естафеті 4х100 м Еміль Ібрагімов (викладач фізвиховання медколеджу), Наталія Куліш (викладач кафедри внутрішньої медицини, фізичної реабілітації та спортивної медицини БДМУ) та Георгій Мазурашу (директор облцентру «Спорт для всіх»).

***

Про «спровокований» рекорд та зв’язок між бігом і… 3D-моделюванням (відео)

***

ОЗДОРОВЧА ПРОБІЖКА З ОЛІМПІЙЦЯМИ ТА СЮРПРИЗАМИ 29.03.17 (ФОТО, ВІДЕО)

***

А це після прямого ефіру на телеканалі «Буковина» – у прямому ефірі на стадіоні «Буковина»:)

Нагадуємо також, що облцентр «Спорт для всіх» запрошує охочих на колективні оздоровчі пробіжки на стадіоні «Буковина». Хто хоче порухатись в гарній компанії, – звертайтесь, допоможемо;)

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com, директор облцентру «Спорт для всіх»

Зв’язатися можна, зокрема, через персональну сторінку на Facebook.

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.