На Цецино – футбол з прибиранням і «космічною» допомогою (фото)

0

У рамках підготовки до нового сезону Ліги аматорів (екс-Ліга дворового футболу) на Цецино зіграли контрольний матч, який продовжився прибиранням території в районі міні-футбольного майданчику – із «космічною допомогою».

 

Результат «внутрішніх розбірок» між футболістами-аматорами з мікрорайону Цецино не має особливого значення, адже це неофіційна гра з метою перевірки готовності до сезону.

Після матчу підтримати місячник «Спорт для всіх – спільна турбота», разом з гостями з облцентру «Спорт для всіх», залишились, зокрема, капітан ФК «Цецино» і ініціатор проведення дворових футбольних баталій Андрій Андрєєв, Річард Бордян, Дмитро Черкез, Дмитро Темчук, Віктор Смеречинській, Влад Мацейко та «Брандао».

Сюрпризно до прибирання території долучився знаний сусід «футбольного центру» на Цецино – майстер спорту з боротьби самбо і екс-гравець І ліги СРСР з регбі Борис Катасонов, який свого часу працював на першому і найбільшому у світі космодромі Байконур, після чого повернувся до рідних Чернівців, де заснував популярну фірму «Поляріс». До слова, Борис Анатолійович запропонував хлопцям скористатися прогнозованим незабаром «дощовим періодом» і підтягнути трішки стан газону міні-футбольного майданчика. Але це вже трішки інша тема.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (натиснути на фото):

***

Ліга аматорів 2016 залишила «на закуску» фінальний матч (фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.