М’яч з автографами буковинських спортсменів благодійно продали за 3000 (фото)

0

Про це SportBuk.com повідомила учасниця Олімпійських ігор 2012 р., чемпіонка Європи та світу (в команді) зі стрільби з лука Тетяна Дорохова, яка в якості заступника голови обласного відділення НОК України відвідала Благодійний вечір, присвячений Всесвітньому дню розповсюдження інформації про Аутизм, подякувала організаторам та іншим небайдужим за підтримку благодійних проектів.

 

На звітному благодійному аукціоні на підтримку дітей-аутистів у ресторані «George Palace», як повідомляє fakty.cv.ua, зібрали 24,4 тис. грн. «Олімпійський» м’яч з автографами буковинських олімпійців та інших відомих спортсменів продали за 3 тис. грн. На ньому з благодійною метою розписалися олімпійці Іван Гешко, Ліна Герасименко, Наталка Лупу, Лідія Січенікова, Руслана Цихоцька, Тетяна Дорохова, Микола Лабовський, а також перший капітан збірної незалежної України з футболу Юрій Шелепницький, зіркові чернівецькі футболісти Юрій Гій, Валерій Королянчук, Віктор Олійник, Сергій Шмундяк, Ігор Мігалатюк, легенда буковинського волейболу Петро Раца та володар Кубку України і переможець відкритого чемпіонату Румунії зі стрільби з лука Михайло Косташ (син дворазової чемпіонки світу і фіналістки Олімпіади-1988 Тетяни Мунтян, яка тепер тренує в США).

Олімпійська рекордсменка Ліна Герасименко зазначила, що знайома з цією проблемою, яку має з дитиною подруга. А володар титулу «Найсильніша людина України» Костянтин Ільїн, на жаль, знає про аутизм через відповідні проблеми у діток…

Благодійний захід організувала Надія Топорівська з однодумцями.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (натиснути на фото):

 

***

***

На благодійному аукціоні на підтримку дітей-аутистів зібрали 24,4 тис. (відео, фото)

***

Тетяна Мунтян: польоти уві сні, злети – наяву

***

Наша чемпіонка виїхала в США і мріє суперничати на Олімпіаді… з рідними

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.