Депутат приїхав на сесію міськради на ровері без «спеціального приводу»:)

0

На велопарковці (безкоштовній, звісно) біля міської ради серед інших у день початку 27 сесії 28.04.17 «засвітився» і один з депутатів.

Володимир Бешлей не став чекати, поки випадкові свідки скинуть фото в соціальні мережі, а сам розмістив відповідний фото-факт на свою сторінку у Facebook з коментарем:

«Yes! Припаркувався ?

До речі, це єдина вільна та безкоштовна парковка біля міськради. Рекомендую».

Пригадуємо як у 2015 р. мер Олексій Каспрук, який є велолюбителем, «екзотично» під’їхав на роботу на велосипеді – з нагоди старту Тижня мобільності у Чернівцях. А без «спеціального приводу» у добиранні на роботу (або сесію) на велосипеді був помічений тоді секретар міськради Ярослав Кушнірик, і тепер – депутат міськради Володимир Бешлей (до слова, його періодично можна зустрічати в місті на велосипеді, як і на колективних пробіжках та інших заходах з пропаганди здорового способу життя), зазначають на fakty.cv.ua. Беріть приклад!;)

До слова, якби облаштували бодай там, де ширина вулиць дозволяє, велодоріжки, це теж посприяло би активізації велоруху і, зокрема, використанню цього екологічно чистого і корисного для здоров’я виду транспорту. Такі перспективи обговорюються. Наприклад, Заслужений тренер України Денис Тищук пропонує для початку облаштувати декілька «велокілець» (приміром, Проспект Незалежності – Героїв Майдану – Комарова – Небесної Сотні), де велодоріжки діяли би у визначені дні.

За іронією долі, у ранішній частині сесії обговорювали проблему сполучення рідного для Володимира Бешлея мікрорайону Калічанка з центром міста.

Сесія триває.

Джерело: fakty.cv.ua

***

***

Петиції 250+: Чернівчани хочуть скейт-парк, велодоріжки, тролейбуси…

***

Найбільшу підтримку на Громадському форумі мали велодоріжки і дороги (фото)

***

Владні і нічні вело-сюрпризи (відео, фото)

***

Ще один сюрприз: в парку рух на велосипедах заборонено…

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.