Арбітр матчу «Буковина» – «Полтава» познущався з футболу… (фото, відео)

0

«Головним героєм» матчу 27 туру першолігової першості України з футболу «Буковина» – «Полтава» став столичний арбітр Сергій Даньковський, який «такого насудив», що отримав від вболівальників «повний пакет» відповідних вигуків з трибун, плюс гравці теж «високо оцінили» його вміння… підсуджувати…

 

Поєдинок розпочався, як кажуть, під диктовку господарів поля. І вже в дебюті прорив Романа Гудака міг завершитися виходом сам на сам, якби його не уклали на газон у чужій карній зоні. Проте замість пенальті суддя показав Роману жовту картку за «симуляцію». Пізніше він проігнорував епізод, коли м’яч «зустрівся» з рукою гравця «Полтави» в їх штрафному майданчику. Ще в додаток «вліпив» ветерану «Буковини» Олегу Керчу «гірчичника» за емоційну реакцію на таке рішення арбітра.

Гості заграли набагато «веселіше» після того, як захисник «Буковини» фактично подарував полтавцям гольовий момент, який реалізував Євген Трояновський. А другий гол Богдан Кушніренко забив… практично разом з головою Ігора Бойчука, який після цього удару залишився лежати на газоні, а рефері вказав на центр. Хоча, як зазначив співкоментатор зустрічі Ігор Мігалатюк, можливо, цей гол і було забито без порушення правил.

«Знайшов» Даньковський і привід вилучити одного з гравців «Буковини», показавши на 72 хв. другу жовту картку Олексію Клаку в епізоді, який на таке покарання явно не тягнув. Загалом, суддівські симпатії були явно на боці гостей. Під завісу зустрічі було і декілька свистків на користь господарів – напевно, «так треба було», щоби «згладити однобокість», загалом. Але це забудеться, а результат 0:2 залишиться…

Після матчу чути було, як вболівальники говорили, що такий арбітраж – це знущання над футболом…

«Буковина» – ФК «Полтава» – 0:2

Голи: Євген Трояновський (22), Богдан Кушніренко (33).

«Буковина»: 30 Олег Мозіль, 13 Роман Мироненко, 3 Артем Тєрєхов к/к, 7 Олександр Темерівський, 21 Ігор Бойчук, 9 Олег Керчу, 10 Олексій Клак, 2 Роман Гудак, 8 Олександр Гуськов (25 Максим Ілюк, 56), 15 Сергій Чеботарьов (16 Владислав Бугай, 67), 11 Сергій Савчук (19 Сергій Раца, 84). Запасні: 34 Владислав Леонідов, 77 Мирослав Мазур, 22 Микола Геник, 14 Андрій Шишигін. Президент клубу – Сергій Гринюк, віце-президент – Роман Дрінь, генеральний директор – Ігор Наболотний, головний тренер – Олег Ратій, тренери – Валентин Слюсар, Руслан Гунчак, Андрій Нікітін, адміністратор – Роман Шпірнов, лікар – Олександр Прокопчук, масажист – Вадим Кілару.

Судді: Сергій Даньковський (Київ), Денис Романов, андрій Семенов (Дніпро). Четвертий арбітр – Андрій Кошура (Чернівці). Спостерігач арбітражу – Ярослав Лемех (Львів).

Інформація буде доповнена.

Результати, турнірну таблицю та календар І ліги можна подивитися тут:

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

Фото: Анатолій БОЙДА (зйомка урочистих подій за найнижчими цінами в регіоні):

***

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.