Волейбол: Буковинці – серед кращих на Міжнародному турнірі у Львові (фото)

0

Командні та індивідуальні нагороди привезли представники Буковини зі Львова, де відбувся XVI Міжнародний турнір з волейболу серед ветеранів.

 

Гостювали ці змагання, які традиційно організовує місцевий волейбольним клуб «Омега» (чий капітан Сергій Синицький є уродженцем Чернівців), у Центрі літніх видів спорту СКА.

Серед ветеранів чоловіків нагороди виборювали 8 команд, розділені на першому етапі на 2 підгрупи: Омега (Львів), Портовік (Ізмаїл), Чорне море (Болгарія), Ельдорадо (Чернівці),  Фуршет (Київ), Полілля (Вінниця) та Каман (Польща, у цьому місті пошили форму, яку для чернівецької команди замовив Ігор Кузьмович), збірна України 50+ (яка готується на Всесвітні ігри серед ветеранів, Нова Зеландія).

Переможцями підгруп стали «Омега» та «Поділля», з другого місця до топ-4 вийшли «Ельдорадо» та «Фуршет». Підсумкове перше місце виборола команда «Поділля» (Вінниця), на другому місці «Омега» (Львів), на третьому – «Ельдорадо» (Чернівці).

Приємно зазначити, що кращими нападаючим та розігруючим турніру стали екс-гравці чернівецького «Будівельника», відповідно, Андрій Посікіра («Омега») та Анатолій Ситницький («Ельдорадо»). Анатолій, до слова, був визнаний кращим розігруючим звітних змагань удруге – перший раз цей спеціальний приз він отримав у 2015 році.

«Бронзовий» склад команди «Ельдорадо» (Чернівці): 3 Оробко Святослав, 10 Статник Юрій, 9 Борець Микола, 4 Попович Олег, 8 Кузьмович Ігор, 13 Скрипник Едуард, 7 Синицький Анатолій, «легіонери» з Луцька 1 Обертас Сергій та 11 Карзов Микола.

У статусі призерок повернулися і буковинські ветерани жінки. Вони вибороли друге місце, поступившись лише гостям з Латвії («Дзінтарс»). У складі чернівецької команди грали знані буковинські волейболістки та дві донецькі «легіонерки».

SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

Чернівчани відзначились на турнірі до ювілею Білоруської чугунки (фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.